i3 9100F - GTX750 Ti sisteme PSU önerisi

w7teamangel

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar teknik servis
Arkadaşlar 2. el sistem toplamak istiyorum. Ülkemizin durumu ortada. Sıfır sistem toplayabilecek kadar bütçem yok daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum.
PSU önerileriniz nelerdir?
Sistem;
i3 9100F.
GTX 750 Ti (ya da RX550)
8 GB RAM.
512 GB SATA SSD.
Tahminen 500W düşünüyorum. Bir abim 300W yeter de artar dedi. Oynayacağım oyunlar; LoL, Valorant, GTA 5, Rocket League, Fortnite ve Paladins.

Arkadaşlar 2. el sistem toplamak istiyorum. Ülkemizin durumu ortada. Sıfır sistem toplayabilecek kadar bütçem yok daha sonra yükseltmeyi düşünüyorum.
Sistem;
i3 9100F.
GTX 750 Ti (ya da RX550)
8 GB RAM.
512 GB SATA SSD.
Tahminen 500W düşünüyorum. Bir abim 300W yeter de artar dedi. Oynayacağım oyunlar; LoL, Valorant, GTA 5, Rocket League, Fortnite ve Paladins.

330W yeter RX 550 çok kötü birkart GTX 750 Ti al

Sistem;
i3 9100F.
GTX 750 Ti (ya da RX550)
8 GB RAM.
512 GB SATA SSD.
PSU için bütçeniz nedir?
En başta belirtiyim, en kötü 500W civarı almanız lazım 6 pin GPU kablosu için. Çoğu 300W ve civarı PSU'lar buna sahip değil ve Molex ile çevirmekte sağlıklı değil.
Üstüne yükseltme yapacaksınız, almışken birazda geleceğe dönük olsun.

PSU için bütçeniz nedir?
En başta belirtiyim, en kötü 500W civarı almanız lazım 6 pin GPU kablosu için. Çoğu 300W ve civarı PSU'lar buna sahip değil ve Molex ile çevirmekte sağlıklı değil.
Üstüne yükseltme yapacaksınız, almışken birazda geleceğe dönük olsun.
Toplam bütçenizi belirtin belki size daha iyi bir sistem toplayabiliriz
@He stole my money pardon yanlış etiketleme yapmışım.

Sistem;
i3 9100F.
GTX 750 Ti (ya da RX550)
8 GB RAM.
512 GB SATA SSD.
.

Toplam bütçenizi belirtin belki size daha iyi bir sistem toplayabiliriz
@He stole my money pardon yanlış etiketleme yapmışım.

.
15 yaşında çalışıyorum, mesemliyim çalıştığım yer yol, yemek vb. gibi şeyleri karşılamadığı için dişimden tırnağımdan artırabildiğim kadarıyla bir sistem toplamak istiyorum toplam şuan 6k param var sıfır 165hz monitör alma düşüncem var, psu 300w eski bilgisayarımda olduğu için ona para vermeyeceğim. klavye mouse dahil değilken bana toplam monitör ve kasa 10k gibi bir paraya mal olucak ve şunu da belirteyim; ekran kartı eski olduğu için ekstra güç beslemek için pin bulunmuyor. sistem ikinci el zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı