i3-9100F ile RX6600 uyumlu mu?

Berk Sayar

Hectopat
Herkese merhaba. Mevcut sistemimde ekran kartı güncellemesi yapmayı düşünüyorum. Şu anki ekran kartım R9 270X Sapphire Toxic. Mevcut kullandığım monitör ise 900p bir monitör.
Mevcut sistemim:
i3-9100F
250 GB SSD.
H310 VD Pro MSI anakart.
16 GB 2400 MHz RAM.

Sistemime sıfır ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum. Önerilere açığım. Bu işlemci ile RX6600'de darboğaz yaşar mıyım?

Yapar hocam. Hele de 900p için kesin yapar. Darboğaz teknik olarak sisteme zarar ama FPS kaybı olur.

1660 Super ideal dediler. 900p Forza Horizon 5 Ultra ayarlarda oynayabilir miyim? RX6600 alsam. Yoksa darboğaz yapar oynatmaz mı?
Bütçe varsa iyisini alın. Monitör ve işlemci değiştirene kadar sanal çözünürlük ile darboğaz olayını halledersiniz, sıkıntı olmaz bence.

Bütçe varsa iyisini alın. Monitör ve işlemci değiştirene kadar sanal çözünürlük ile darboğaz olayını halledersiniz, sıkıntı olmaz bence.

Ben de RX6600 modelini çok beğendim fakat şöyle düşündüm baska bir durumda sonrasında 1151 pin başka bir i5 alırım diye düşündüm. Sonuçta fiyatlar ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RX6600 modelini çok beğendim fakat şöyle düşündüm baska bir durumda sonrasında 1151 pin başka bir i5 alırım diye düşündüm. Sonuçta fiyatlar ortada.
Eski İntel işlemcilerin 2. el piyasası araba 2. el piyasası gibi, yeni sıfır modellerden daha pahalı :d Satıp 5. nesil AMD'ye geçmek en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…