İşlemcim FX 8300. Soğutucum da 75 liralık basit bir soğutucu. Bugün Arctic-MX-4 siparişim geldi ve hemen uyguladım. satın aldığım satıcı. Ürün yorumlarına bakınca sahte geleceğini düşündüm ama orijinal geldi. Normalde boşta 45 derecede çalışan işlemcim şu an boşta 26 derece ve CPU fanı sadece...
Şaka bir yana, bir çok sebepten olabilir. Kasanızın havalandırması iyi mi? Ayrıntılı bilgiler verirseniz iyi olur, sadece Chrome'da gezerken mi böyle. Sisteminizin yaşı nedir? Performans testi falan yapıp sonucunu bilgisayarınızın özellikleriyle paylaşabilirseniz burada yardımcı olabiliriz.
Not: Ben daha söyleyemeden birisi macununu da alıp koşmuş bile
Şaka bir yana, bir çok sebepten olabilir. Kasanızın havalandırması iyi mi? Ayrıntılı bilgiler verirseniz iyi olur, sadece Chrome'da gezerken mi böyle. Sisteminizin yaşı nedir? Performans testi falan yapıp sonucunu bilgisayarınızın özellikleriyle paylaşabilirseniz burada yardımcı olabiliriz.
Not: Ben daha söyleyemeden birisi macununu da alıp koşmuş bile
Sistem yaklaşık 1 yalında havalandırmadı çokta iyi değül genelde hep bu sicaklıklarda hazır sistem aldım r7 240 var ve test yapmadım chromede oyun oynarkende böyle