Arkadaşlar, işlemci yükselteceğim. Başlıkta gördüğünüz işlemciye 900'e talip var. Şu an sizce verilmeli mi? En azından yükseltirken bütçeme katkısı olur.
Önemli olan tekli çekirdek gücü ve desteklediğin ortamdır. Sıcaklıkları düşük tutmak ve yüksek frekans + düşük gecikmeli RAM desteği bir işlemcinin performansını en iyi artıran etmenlerdir.
Örneğin iyi desteklenmiş bir 5600X, stok ve rastgele RAM'lerle kullanılan 5800X'den daha iyi performans verir.
İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca , valla iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.
İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca , vallahi iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.
İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca , vallahi iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.