i3-9100F MSI RX570 Armor sistem ne kadar eder?

Güzel arkadaş neki, sen 3800 TL'ye aldığın bir sistemi 10 gün kullanınca ikici el oldu deyip zarar edersem de edeyim deyip 3000 TL'ye mi koyuyorsun ilana yani buna inanmamızı bekleme istersen doğruları konuşalım burada kimse oturduğu yerden 800 TL havaya atmaz

PSU Fiyatı düşülebilir. Sonuçta kutusu açılmış ürünler. Tavsiye istemişsiniz düzgünce söyledim, alıcı bulabilirseniz 4000'e satın beni ilgilendirmez.

Hocam sadece soruyorum. Kutusu açılmış bir ürüne sıfır ile aynı fiyatı verir misiniz? Sıfırını güvenilir bir siteden kendi üstünüze faturalı bir şekilde almak varken.

Burada cahil olan sensin niye diyecek olursan ben 4000 TL eder diye bir şey demedim ayrıca o kadar dikkat odaklanma eksiğin varki ikinci el RX570'im olduğunu uydurmussun yazdıklarımı diügün okusaydın hepsinin sıfır parçalar olduğunu PSU hariç, görürdün.

Neyin atarını yapıyoruz dostum ben benim sistemi alın diye mi konuşyorum burada dünyada tekbenim sistem topluyorsun cümlesi ne alaka? Sen fazla karıştırma isterse boş konuşuyorsun.
Hocam sadece soruyorum. Kutusu açılmış bir ürüne sıfır ile aynı fiyatı verir misiniz? Sıfırını güvenilir bir siteden kendi üstünüze faturalı bir şekilde almak varken.

Tamam peki o zamn demek oluyor ki sen sıfır aldığın bir ürün 1 gün kullansan bile 500 TL zarar edecek fiyata verecek kadar delikanlı bir arkadaşsın helal olsun vallahi piyasada senin gibi namuslu satıcı bulmak zor kardeşim ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…