Hayır testteki değerler o
Hocam Selamün Aleyküm BF5 Testtindeki değerler Normal %100 GPU kullanımı % 60 70 CPU kullanımı darboğaz genelde yok, %100 GPU kullanımına ragmen verdiği FPS değeri 20 30 40
1.44'ten bakabilirsiniz.
SSD de sıkıntı var evet yarın parça alma şansım var fakat ne alsam bilemedim 1TB HDD almayı düşünüyorum. fakat ramda düşünüyorum hangisine öncelik vermeliyim?.
Bu arada RX 580 Ekran kartında bitcoint yapılmış bir dönem evet fakat orjinal bios attığımdan beri bir sorunla karşılaşmadım The Division ve BF5 - BF1 dışında BF1 oyununda tekişilik modda 70 ila 130FPS değerler alıyorum orta veya ultra ayarlarda. Çok oyunculu modda GPU Kullanımı Ultra olmasına ragmen %60 lara düşüyor sadece BF Serisi ve The Divsion serisinde bu başıma geldi fakat tek kişilik modda hiç bir sorun yok. benimde tek sıkıntı yaşadığım durum bu onun dışında oynadığım oyunlarda hiç bir sıkıntıya rastlamadım.
Crysis 3, GTA 5, Fifa 19 , star wars battlefront,lol gibi oyunlarda en ufak bir sorun yaşamadım ultra ayarlarda70 80 FPS üzeri verdi.
Crysis 3 > Ultra ayarlar ortalama 80 ( Örtüşme kapalı )
Fifa 19 > Ultra Ayarlar Ortalama 150FPS
star wars battlefront > Ultra ayarlar ortalama 80 - 150
GTA V Ultra Ayarlar ortalam > 60 - 90
shadow of tomb raider > ultra ayarlar 45 50 70 arası.
Metro 2033 > Ultra ayarlar 1. Bölüm 130FP 2. Bölüm 70 80 FPS ( Çevresel faktörler )
Ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum ( Zamanında bit coint yapıp yorulmuş olsada işlemcidede bir sorun olduğunu düşünmüyorum i3 olmasına ragmen test videolarında çünkü baktığım her videoda genelde işlemci besliyor sistemi, ama SSD ve Ram konusunda birşey diyemeyeceğim. BF1 Ultra ayarlarda 7GB ram kullanımı var, shadow of tomb raider >8GB yi zorluyor 3 adet şeyden dolayı sorun yaşadığımı düşünüyorum.
1. Sistem Belleği yetmiyor fazla. / Fifa lol gibi oyunlarda bir sorun yok ram konusunda /
2. Ekran Kartı Belleği yetmiyor.
3. SSD'deki kronik arıza.