R resul1967 Kilopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #11 Olmadı dondu burda başka birşey yok iki klavye kullandım powerpost PSU 300 diyor PSU başka takiyimmi
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 22 Eylül 2020 #12 resul1967 dedi: Olmadı dondu burda başka birşey yok iki klavye kullandım powerpost PSU 300 diyor PSU başka takiyimmi Genişletmek için tıkla... Önce dilinizi adam gibi kullanın. Biz size yardımcı oluyorsak siz de forum kurallarına uymak zorundasınız. Sorunun psu'dan kaynaklandığı belli.
resul1967 dedi: Olmadı dondu burda başka birşey yok iki klavye kullandım powerpost PSU 300 diyor PSU başka takiyimmi Genişletmek için tıkla... Önce dilinizi adam gibi kullanın. Biz size yardımcı oluyorsak siz de forum kurallarına uymak zorundasınız. Sorunun psu'dan kaynaklandığı belli.
R resul1967 Kilopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #13 Çok özür dilerim yanlış anlaşıldım sadece yardım için sordum kusura bakmayin
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #14 Ben tam ne olduğunu anlamadım, biri anlatsın lütfen. Boşta o PSU ucu ucuna besleyebilir diye düşünüyorum ama kaliteli bir PSU değil.
Ben tam ne olduğunu anlamadım, biri anlatsın lütfen. Boşta o PSU ucu ucuna besleyebilir diye düşünüyorum ama kaliteli bir PSU değil.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Eylül 2020 #15 PC'yi kapatın BIOS pilini çıkarıp tekrar takın sonra açılışta biraz bekleyin olmazsa PSU'dan kaynaklanıyordur.
PC'yi kapatın BIOS pilini çıkarıp tekrar takın sonra açılışta biraz bekleyin olmazsa PSU'dan kaynaklanıyordur.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 22 Eylül 2020 #16 PhoenixTech dedi: PC'yi kapatın BIOS pilini çıkarıp rekrar takın sonra açılışta biraz bekleyin olmazsa PSU'dan kaynaklanıyordur. Genişletmek için tıkla... Zarar verebilir arkadaş yanlışlıkla PC'ye. Bence PSU'dan kaynaklı.
PhoenixTech dedi: PC'yi kapatın BIOS pilini çıkarıp rekrar takın sonra açılışta biraz bekleyin olmazsa PSU'dan kaynaklanıyordur. Genişletmek için tıkla... Zarar verebilir arkadaş yanlışlıkla PC'ye. Bence PSU'dan kaynaklı.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Eylül 2020 #17 araba lastiği dedi: Zarar verebilir arkadaş yanlışlıkla PC'ye. Bence PSU'dan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Tabii PSU o sisteme düşük fakat zarar verecek bir durum yok anakartın üzerindeki pili çıkararak nasıl zarar verebilir ki?
araba lastiği dedi: Zarar verebilir arkadaş yanlışlıkla PC'ye. Bence PSU'dan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Tabii PSU o sisteme düşük fakat zarar verecek bir durum yok anakartın üzerindeki pili çıkararak nasıl zarar verebilir ki?
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 22 Eylül 2020 #18 PhoenixTech dedi: Tabii PSU o sisteme düşük fakat zarar verecek bir durum yok anakartın üzerindeki pili çıkararak nasıl zarar verebilir ki? Genişletmek için tıkla... Pili çıkarmak isterken yanlış bir şey yapabilir bence.
PhoenixTech dedi: Tabii PSU o sisteme düşük fakat zarar verecek bir durum yok anakartın üzerindeki pili çıkararak nasıl zarar verebilir ki? Genişletmek için tıkla... Pili çıkarmak isterken yanlış bir şey yapabilir bence.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Eylül 2020 #19 Doğru söylüyorsunuz aslında acemi ise olabilir ama pek zararı olacağını sanmam PC sistemi tanımadan kapattığından kaynaklanma ihtimali de yüksek.
Doğru söylüyorsunuz aslında acemi ise olabilir ama pek zararı olacağını sanmam PC sistemi tanımadan kapattığından kaynaklanma ihtimali de yüksek.
R resul1967 Kilopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #20 PC sistemi tanımadan kapattım evet ne yapsam düzelir acaba Şuan başka PSU denicem 400w