i3 9100F sistem Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

Mhk05

Hectopat
Daha fazla  
Ben böyle bir sistem almak istiyorum. Yani bütçeden de kısmak için sistemde i3 9100F, GTX 1050 Ti veya GTX 1650 olacak. Bunlar Cyberpunk 2077 kaldırır m?ı Ultra açması şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bir şey demek mümkün değil. Tahmin ettiğimizden kötü bir optimizasyon ile çıkabilir ne olacağı belli olmaz. Benim görüşüme göre 1650 i3 9100F orta-yüksek ya da orta-düşük ayarlarda açacaktır.

Bütçeniz nedir? i3 9100F artık almanızı önermem. GTX 1050 Ti'de günümüzde sıfır olarak alınmaz. GTX 1050 Ti rahatlıkla kaldırır.

Beyler PC tolama bütçem 6500Ü geçmese iyi olur bu bütçeyle iyi bir PC toplayabilen olur mu?

Buyurun. Bundan daha iyisi zor bulunur. Bir de R5 3600'lü versiyonu neredeyse aynı fiyata fakat o işlemci stok soğutucu biraz ısınıyor. O yüzden bunu tavsiye ederim. Dört dörtlük, kronik sorunlu parçası da yok.

Beyler PC toplama bütçem 6500'ü geçmese iyi olur bu bütçeyle iyi bir PC toplayabilen olur mu?

Kankam monitör dahilden bahsediyorum

Kankam monitör dahilden bahsediyorum.
Sen belirtmezsen ben bilemem. Buyur;

Güzel bir SSD ve 8 GB RAM daha eklersin. Oldu mu sana 5300 TL. Kalan 1200 TL'ye de güzel bir monitör paran kalır. 144 Hz istiyorum dersen SSD veya RAM'den birini alma. Ona ben karışamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…