i3 9100F sistem için RAM önerisi

Bütçe
3000

NovaEmirhan

Hectopat
Yer
Türkiye Bolu,Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU //
Meslek
E-Ticaret
Anakart
TB360 PRO
İşlemci
İ3 9100F
Merhaba dostlar, nasılsınız? İyisinizdir umarım. Ben 8 GB Corsair tek DDR4 RAM'imi değiştirmek istiyorum. Şöyle bir düşüncelerim var, sizinle paylaşmak isterim.
https://www.hepsiburada.com/corsair...2e3200c16-p-HBCV000027SSOR?magaza=Hepsiburada ya bunu almak ya da.
HyperX Kingston Fury Rgb 16gb 3600mhz Ddr4 Cl18 Dimm Ram Hx436c18fb4a/16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alıp bir dahaki ay bir tane daha alıp Dual 32 GB yapmak ya da başka bir mantıklı cevaplarınız fikirleriniz varsa buyurun çok mutlu olurum dostlar.
RGB olması önemlidir.

2. elden kullandığın aynı RAM'ı bul al çünkü anakartın 2666MHz destekliyor.

Hocam RGB geçmek istiyorum ama?

Fiyatlar çok kazık ve hızlar anakart limitini geçiyor (2666MT/s), 2. el düşünün bence.
Tavsiyem 2. el bakıp şu anki RAM'inizin aynısını bakın, ya da komple farklı bir kit alın.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...listix-8x2-16gb-2666mhz-ddr4-1208840243/detay kit istiyorsanız.

Hocam önerdiğiniz RAM'in markasını kontrol ettiniz mi :) bedava olsa takmam Allah korusun.

Hocam RGB geçmek istiyorum ama?
Okumamışım hocam, ne kadar gerekli ki? Lazımsa bakabilirim.
Hocam önerdiğiniz RAM'in markasını kontrol ettiniz mi :) bedava olsa takmam Allah korusun.
Crucial bilmemeniz şaşırtıcı, bilinen marka olduğunu biliyorum SATA SSD riskli (MX500 3 sene sonra üstüme patlamıştı.) ama RAM'de hiç sorun olduğunu duymadım.

Okumamışım hocam, ne kadar gerekli ki? Lazımsa bakabilirim.

Crucial bilmemeniz şaşırtıcı, bilinen marka olduğunu biliyorum SATA SSD riskli (MX500 3 sene sonra üstüme patlamıştı.) Ama RAM'de hiç sorun olduğunu duymadım.

Hocam görmemişim Crucial olduğunu da Crucial de sevmiyorum RGB olup da uyguna bir şey lazım. Sıvı soğutucu da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı