i3 9100F Sistem İşlemci Kullanımı

Emirkese

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar arkada sadece görev yöneticisii LoL ve Opera açık. İşlemci kullanımı bu, normal mi sizce? Yoksa değil mi? İşlemcim Intel i3 9100F ekran kartı INNO3D GTX 1050 Ti Corsair Vengeance LPX 8 GB 30000 MHz ASUS Prime H310 M 2.0. Ses geliyor kasadan fazla yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal hatta bence az bile
Arkadaş da 9100F kullanıyor ve onda da değerler çok farklı değil.

Açık olan uygulamaların ne kadar işlemci kullandığını görebiliyorsunuz.
LOL %31 işlemci kullanıyor toplamda işlemci kullanımı %35 boş lüzumsuz işlemci kullanımı şuan mevcut değil ki?

Gameloop, Epic Games Laucher görebildiklerim. Bunları başlatma ayarlarından kullanmıyorsanız kapatın.

Aida64 programını indirip sıcaklık değerlerinize ve fan hızlarınıza bakabilirsiniz.

yardım edermisiniz
Açık olan uygulamaların ne kadar işlemci kullandığını görebiliyorsunuz.
LOL %31 işlemci kullanıyor toplamda işlemci kullanımı %35 boş lüzumsuz işlemci kullanımı şuan mevcut değil ki?
AMA BAZEN FAZLA SES ÇIKARIYO KASA BAZEN NEREDEYSE HİÇ Bİ PROBLEM OLURMU AMA OYUNLARDA ARADA BİR NADİREN ÇOK UFAK Bİ TAKILMA OLUYO NORMALDE KASA ISSINMIYO Bİ PROBLEM YOK YANİ DEĞİLMİ
Gameloop, Epic Games Laucher görebildiklerim. Bunları başlatma ayarlarından kullanmıyorsanız kapatın.

Aida64 programını indirip sıcaklık değerlerinize ve fan hızlarınıza bakabilirsiniz.
Bide son sorum youtubeda video çekicem ben kasayı monitorden ve mikrofondan uzak tutsam kasanın fan sesi gelirmi videoya

Kasadan ses geliyor sorun bu ama nereden geliyor işlemci oyunda ısındığından dolayı bu bir fan sesi olabilir bende i59400f i stok fan ile kullanıyorum evet %90 fan hızından sonra ötüyor ekran kartı coil whine olabilir açıp dinlemek gerekiyor kasadan ses geliyor cevabı nedir olarak yanıtlamak mümkün olmaz.

Bide son sorum youtubeda video çekicem ben kasayı monitorden ve mikrofondan uzak tutsam kasanın fan sesi gelirmi videoya
Denemeden kimse bilemez. Windows arama kısmından veya denetim masasında Realtek yazdıktan sonra gürültü tutma vb. seçenekler mevcut oradan ayarlama yapabilirsiniz.

Sesten kastınız nedir? Çamaşır makinesi gibi ses gelmiyorsa sorun olduğunu sanmam.

Buradan extreme verisiyonunu indirin. Menüden bilgisayar daha sonra algılayıcıya tıklayın. Orada sıcaklık ve fan hızlarını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…