i3 9100F sistem nasıl?

İşlemci yeterli ama 10. nesil intel veya 100 lira farkla ryzen 3 3100 tavsiye ederim. 2.'si o ekran kartı çok gereksiz bir ekran kartı rx yazdığına kanmayın performansı aşırı kötü hiç tavsiye etmem bir oyuncuyu kanser eder o ekran kartının yavaşlığı. Sıfır rx550 almak yerine faturalı rx 470 veya gtx 1050ti alabilirsin bütçen 3000 civarı ise. SSD'ye gelecek olursak ben de aynısından kullanıyorum ama pek memnun değilim. Yazan okuma hızları gerçekte aynı değeri vermiyor. Adata yerine hyperx öneriyorum veya 200 lira arttırabilirsen samsung marka ssd'ler en iyisidir. Ayrıca anakart hem pahalı hemde mantıksız H310 yerine 150 lira daha düşük ve 3200mhz hızında a320m am4 öneriyorum.
Bir bilgisayar alacağım. Karar verdim, linki buraya koyuyorum: BLADE-550 / INTEL i3 9100F / ASUS PH RX 550 4GB EVO / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Dostlar, donanım konusunda pek bilgim yok. Acaba LoL, Valorant, sea of thives, GTA 5, PUBG'de kaç FPS alırım ve hangi ayarlarda?
Ayrıca site de pek iyi bir yere benzemiyor. Amazon veya vatan bilgisayar öneririm.
Gta 5'te tahminim orta ayarda 50 fps alır rx 550, PUBG'de en düşükte bile 35-40 arası...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı