muslumm01 Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 domates12 dedi: Hocam attığım daha iyi performans verir. R5 1600 kötü. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi vs araştırdım gayet iyi bir işlemciymiş onu öğrendim
domates12 dedi: Hocam attığım daha iyi performans verir. R5 1600 kötü. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi vs araştırdım gayet iyi bir işlemciymiş onu öğrendim
rohatbaba123 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 17 Aralık 2020 #12 muslumm01 dedi: Donanım Arşivi vs. araştırdım gayet iyi bir işlemciymiş onu öğrendim. Genişletmek için tıkla... 1. nesil alacağınıza 3. nesil alın hocam, kötü bir işlemci. @Haruki Murakami'nin attığı sistem gerçekten F/P kralı bir sistem. Ona bakın. Son düzenleme: 17 Aralık 2020
muslumm01 dedi: Donanım Arşivi vs. araştırdım gayet iyi bir işlemciymiş onu öğrendim. Genişletmek için tıkla... 1. nesil alacağınıza 3. nesil alın hocam, kötü bir işlemci. @Haruki Murakami'nin attığı sistem gerçekten F/P kralı bir sistem. Ona bakın.
muslumm01 Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #13 domates12 dedi: Hocam attığım daha iyi performans verir. R5 1600 kötü. Genişletmek için tıkla... onunda anakart ram mhz degeri 2933 oluyor bütçeme göre yükseltemiyorum da mhz düşük olunması sıkıntı olurmu? muslumm01 dedi: onunda anakart ram mhz degeri 2933 oluyor bütçeme göre yükseltemiyorum da mhz düşük olunması sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burda iki işlemciyi karşılaştırmışlar
domates12 dedi: Hocam attığım daha iyi performans verir. R5 1600 kötü. Genişletmek için tıkla... onunda anakart ram mhz degeri 2933 oluyor bütçeme göre yükseltemiyorum da mhz düşük olunması sıkıntı olurmu? muslumm01 dedi: onunda anakart ram mhz degeri 2933 oluyor bütçeme göre yükseltemiyorum da mhz düşük olunması sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burda iki işlemciyi karşılaştırmışlar