i3-9100F sistem ne kadar eder?

Phomeus

Kilopat
Yenisini aldığım için satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadara koymalıyım?
İşlemci: i3-9100F
Ekran kartı: Sapphire RX 570 Plus'e 4 GB.
Anakart: Casper H310CH5-M7
RAM: XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 X2.
Kasa: Thermaltake V3.
PSU: Thermaltake 650W 80+
SSD'lerimi satmayı düşünmüyorum içindeki fotoğraf ve belgelerden dolayı. Anakart ve kasa hariç hepsinin kutusu var.

Hocam her şey temiz bölgemizde bilgisayar toplayıp satan biri vardı ondan almıştım her şey sıfır şekilde ya 2019 ya da 2020 yazı.

Hocam sisteme lafım yok ama işte SSD eksik ve bir de ECS anakart markası olunca hani ben değil bazıları şüphe duyar. Şahsen belki çok iyi karttır ama isim takıntısı var birçok kişide.

Mesela 2010 yılında ben Foxconn kendi üretimi ve markası olan anakart aldım. Bilgisayarcılar gel alma vasat bu dediler ama bütçeden dolayı aldım. O anakartı ne biçim yükler altında çalıştırdım kaç yıl tık demedi.

Hocam aslında sistem beni götürüyor ama biraz daha farklı tecrübeler edinmek için değiştiriyorum şu anki monitörüm 60Hz FH4 yüksek ayarlarda 55 60 FPS oynuyorum Fortnite yeni motor sornasında bile %90 3D düşük yüksek karışık 60 FPS GTA 5 yüksek te 60 FPS işte valoranttır CSdir oynatıyor ama emekli olma zamanı geldi benim için. SSD vermem dedim ama bir ihtimalle 240 GB SSD bırakabilirim tüm bilgileri yenisine taşıyıp.

Hocam sisteme lafım yok ama işte SSD eksik ve bir de ECS anakart markası olunca hani ben değil bazıları şüphe duyar. Şahsen belki çok iyi karttır ama isim takıntısı var birçok kişide.

Mesela 2010 yılında ben Foxconn kendi üretimi ve markası olan anakart aldım. Bilgisayarcılar gel alma vasat bu dediler ama bütçeden dolayı aldım. O anakartı ne biçim yükler altında çalıştırdım kaç yıl tık demedi.

Hocam bir de yaşadığım şehir de bu kadar detay bilen pek insan çıkmaz tahminimce. Çok aman aman bir piyasa da yok çünkü, Param Güvende ile de satmayı düşünmüyorum başım ağrımasın bir de. Elden satılırsa çıkartmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı