i3-9100F sistem toplama

RİZELİ1953

Hectopat
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım. Şöyle bir sistem topluyorum. Şu anlık sipariş verdiklerim bütcemin şu an yettikleri daha doğrusu.

Arkadaşlar, bütcem kısıtlı olduğu için böyle tercih yaptım. İlk kez PC topluyorum, açıkçası gamer falan değilim. Bana yetecek şekilde bir sistem kurmayı düşündüm.

Sizden isteğim:
Bu anakarta uyumlu PSU'suz kasa çok uygunsa PSU olabilir.
Ve de ekran kartı olarak RX 570 düşünüyorum ikinci el. Bütcem en fazla 600-800 arası. Varsa daha iyi önerileriniz, açığım her şekilde.
Son olarak kaç wattlık bir PSU bu sisteme yeterli olur?
Sistem hakkında her türlü görüşlerinizi bekliyorum. Sipariş ettiklerim iyi mi etmişim kötü mü etmişim? Sağ olun şimdiden.

Not: Bütçem kısıtlı arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçen nedir? Güç kaynağı olarak güzel bir 500W yetecektir, ama Game booster falan tercih etmeyin.

Toplam bütce ekran kartına 600 vermeyi 200-250 arası da letogda temiz 600W Power'lar buldum Hadron platoon marka. Şimdlik en acil olanları alacağım fakat boş kasalar gerçekten çok pahalı uygun yollu güzel bir kasa önerirsen sevinirim bir de ekran kartı tavsiyesi 2.el tabi son olarak yukarda sipariş geçtiğim parçalar, şuanlık kasam da takılı olan 250-300 w power ile monte edicem geçici bir süreliğine ekran kartı ve power parası çıkana kadar bi sıkıntı olur mu size

Son düzenleme:

Hadron ve Platoon tercih etmeyin kesinlikle, yine aynı fiyata High Power 500W alabilirsiniz, 300W güç kaynağı riskini almayın bence. Sistem için toplam bütçeniz nedir?

Hadron ve platoon tercih etmeyin kesinlikle, yine aynı fiyata High Power 500W alabilirsiniz, 300W güç kaynağı riskini almayın bence. Sistem için toplam bütçeniz nedir?

Açıkçası bütcem kısıtlı ekran kartı ve PSU veya PSU'lu uyguna bir kasa almayı düşünüyorum, acil olarak ikisi için toplam da bütce Max 1000-1200 TL daha bunun monitörü var varda var ama yavaş yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağına ve kasaya çok özen gösterin. PSU olarak @Bazinga Physicist'ın dediği gibi High Power 500W alabilirsiniz. Kasa olarak ise önü mesh yapıda olan bir kasa tercih edin. Ben şu kasayı kullanıyorum çok memnunum. 600 TL'ye RX470 görmüştüm bir keresinde. 600 TL'ye Rx570 bulmak biraz zor gibi. Ekran kartı alırken de mining yapılmamış olmayan, kutusunun, garantisinin, faturasının olduğu bir ekran kartı tercih edin ve alırken mutlaka testlerini yapın. Eğer 200-300 TL daha arttırabilseniz bütçenizi daha güzel kartlar alabilirsiniz. Ben Rx580'i 900 TL'ye aldım.

Öncelikle teşekkür ederim. Kasa olarak hem bütçeme uygun hem de beğendiğim Zalman ZM-T6 USB 3.0 Midi-Tower Siyah Kasa Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor almayı düşündüm. Bunun yanın da ikinci el Letgo'da 200 TL 550W'lik Gigabyte PSU buldum. Ekran kartı ise ASUS RX470 buldum ikinci el 650 TL'ye bütçeme de uygun ne düşünüyorsun şu an için iyi gibi sistemim.

Güzel fiyatlara bulmuşsunuz hayırlı olsun şimdiden ama bütçenizi 100 TL artırıp size attığım kasayı almanızı şiddetle tavsiye ederim veya ona benzer önü mesh ikiden fazla fanı olan bir kasayı. Çünkü sıcaklık farkları gerçekten çok farkediyor yani vereceğiniz 100 TL'ye kesinlikle değecek. Onun dışında ekran kartını iyi fiyata bulmuşsunuz. Ekran kartını almadan önce testlerini yapın mutlaka. Sisteminiz güzel zaten RX 470 kötü bir kart değil günümüzdeki oyunları rahatça oynarsınız. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

Haklısınız ama bütce ucu ucuna yetiyor desem yeridir fakat ekran kartı testi nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok ekran kartını internetten alacağım test hakkın da bilginiz varsa öğrenebilirim sizden.

Haklısınız ama bütce ucu ucuna yetiyor desem yeridir fakat ekran kartı testi nedir nasıl yapılır hiç bilgim yok ekran kartını internetten alacağım test hakkın da bilginiz varsa öğrenebilirim sizden.
Ben ekran kartını aldığımda User Benchmark ile test etmiştim. Daha detaylı testler var onlara da bakabilirsiniz. Şu videoyu bırakıyorum video daha anlaşılır olur. Sizin dikkat edeceğiniz kısım Graphics Card kısmı. Oranın yeşil olması veya yeşilin bir tık gerisi olursa sizin için daha iyi olur. Çok bilgim yok bu konuda anlatamadıysam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…