leqreal
Decapat
Daha fazla
Merhaba, kendime hazır bilgisayar almak veya şu anki bilgisayar parçalarını satarak yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı olur?
Şu anki bilgisayarımdaki parçalar;
Prime H310M-K r2.0 Anakart.
i3 9100F 3.60GHz İşlemci.
ASUS 1050 Ti 4 GB Ekran Kartı (Tek Fan)
500 GB hard disk.
16 GB DDR4 RAM 3200MHz.
Power Boost BST-ATX 350W Çin Malı PSU.
Şu anda oynadığım oyunlar;
FiveM.
Counter-Strike2
25 Bin TL bütçem mevcut, bu bilgisayarı yükseltmek daha mantıklı geliyor çünkü hazır sistemlerin çoğunda 4060 + i3 13. nesil var benim tercihim bilgisayar parçalarını yavaş yavaş alıp yükseltmek olacaktır fakat bilgisayardan pek anlayan biri olmadığım için bu konuda bilgi sahibi kişilerden yardım almak istiyorum. Ekran kartı NVIDIA olmasını istiyorum ve bu bütçenin de altında bir sistem toplayabilir miyim fazla oynadığım bir oyun yok çünkü bu bile yetiyor fakat FiveM'da FPS düşmesi sorunları yaşıyorum ve ileride çıkacak oyunlar için de güzel bir şey toplamak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Şu anki bilgisayarımdaki parçalar;
Prime H310M-K r2.0 Anakart.
i3 9100F 3.60GHz İşlemci.
ASUS 1050 Ti 4 GB Ekran Kartı (Tek Fan)
500 GB hard disk.
16 GB DDR4 RAM 3200MHz.
Power Boost BST-ATX 350W Çin Malı PSU.
Şu anda oynadığım oyunlar;
FiveM.
Counter-Strike2
25 Bin TL bütçem mevcut, bu bilgisayarı yükseltmek daha mantıklı geliyor çünkü hazır sistemlerin çoğunda 4060 + i3 13. nesil var benim tercihim bilgisayar parçalarını yavaş yavaş alıp yükseltmek olacaktır fakat bilgisayardan pek anlayan biri olmadığım için bu konuda bilgi sahibi kişilerden yardım almak istiyorum. Ekran kartı NVIDIA olmasını istiyorum ve bu bütçenin de altında bir sistem toplayabilir miyim fazla oynadığım bir oyun yok çünkü bu bile yetiyor fakat FiveM'da FPS düşmesi sorunları yaşıyorum ve ileride çıkacak oyunlar için de güzel bir şey toplamak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: