i3-9100F sistemde görüntü gelmiyor

xgraphic

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, foruma aranıza yeni katıldım. Burada sorunumu çözebileceğimi umuyorum aranıza bu yüzden katılmış bulunuyorum.
Başıma gelen olayı anlatayım. En başından benim henüz garantisi dolmamış bir anakartım mevcut fakat garanti belgesini bulamıyorum, dün akşam Windows 11 yüklemek isterken sistem gereksinimleri karşılamıyor şeklinde bir hata aldım öğrendim ki BIOS ayarlarından TPM özelliğini aktif etmem gerekiyormuş. Ayarları yaptım fakat yine aynı şekilde hata aldım. Aşağıdaki videodaki gibi BIOS ayarlarıyla uğraştık kaydedip çıktıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. Bilgisayarcıya götürdüm BIOS yazılması gerekiyor dedi 200 TL ücret talep etti ve garanti de vermedi maalesef.

Anakartım Gigabyte B365HM.
Ekran kartım GTX1060 onbord takamam çünkü i3 9100F kullanıyorum içerisinde dahili grafik kartı mevcut değil, BIOS sıfırlamayı denedim CMOS sıfırlamayı da denedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce be yapmam gerekir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı