İşlemci sıcaklıkları ne durumda %99 kullanıyorken?
MSİ AfterburnerOna bakmadım maalesef bakabileceğim bir uygulama var mı?
İşlemci sıcaklıkları ne durumda %99 kullanıyorken?
Sıcaklıklar gayet normal. Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatın. Görev yöneticisinden CPU'yu en çok kullanan uygulamaları ve hizmetleri tespit edin. Eğer kapalıysa yapacak pek bir şey kalmıyor. İşlemciyi yükseltmek gerek.Assetto Corsa'da 68 derece %80 - 90 arası kullanım. Normal kullanımda 60 derece %20-30 arası kullanım. Valorant'ta 60derece %100 kullanım ve drop.
Sıcaklıklar gayet normal. Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatın. Görev Yöneticisi'nden CPU'yu en çok kullanan uygulamaları ve hizmetleri tespit edin. Eğer kapalıysa yapacak pek bir şey kalmıyor. İşlemciyi yükseltmek gerek.
Evet gerek yok. Eğer çok yüksek sıcaklıklara çıkıp frekans ile voltajı düşürseydi tam performans veremeyip darboğaz yapacaktı. İşlemciyi yükseltin veya benim de önerdiğim anakart ve işlemciyi güncelleyin. AM4'e geçebilirsiniz ekonomik olmasını isterseniz.Arkada bir tek Discord açık oluyor termal macuna gerek yok yani öyle mi?
Sıcaklıklar gayet normal. Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatın. Görev Yöneticisi'nden CPU'yu en çok kullanan uygulamaları ve hizmetleri tespit edin. Eğer kapalıysa yapacak pek bir şey kalmıyor. İşlemciyi yükseltmek gerek.
Evet gerek yok. Eğer çok yüksek sıcaklıklara çıkıp frekans ile voltajı düşürseydi tam performans veremeyip darboğaz yapacaktı. İşlemciyi yükseltin veya benim de önerdiğim anakart ve işlemciyi güncelleyin. AM4'e geçebilirsiniz ekonomik olmasını isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.