3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Ağustos 2021 #11 MuhammedA dedi: Witcher 3 yerine önereceğiniz oyun var mı? Genişletmek için tıkla... En mantıklısı Witcher 2 olur. Kasmadan rahatça akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. MuhammedA dedi: Witcher 2'nin optimizasyonu kötü diyorlarda. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın sistemi senin ile hemen hemen aynı. Senin sadece biraz ekran kartın kötü. Hem oynayamazsan iade edersin bir şey olmaz yani.
MuhammedA dedi: Witcher 3 yerine önereceğiniz oyun var mı? Genişletmek için tıkla... En mantıklısı Witcher 2 olur. Kasmadan rahatça akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. MuhammedA dedi: Witcher 2'nin optimizasyonu kötü diyorlarda. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın sistemi senin ile hemen hemen aynı. Senin sadece biraz ekran kartın kötü. Hem oynayamazsan iade edersin bir şey olmaz yani.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 26 Ağustos 2021 #12 İşin zor senin.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 26 Ağustos 2021 #13 MuhammedA dedi: Witcher 2'nin optimizasyonu kötü diyorlarda. Genişletmek için tıkla... 4 farklı PC de oynadım. Bir sıkıntı yaşamadım.
MuhammedA dedi: Witcher 2'nin optimizasyonu kötü diyorlarda. Genişletmek için tıkla... 4 farklı PC de oynadım. Bir sıkıntı yaşamadım.
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 26 Ağustos 2021 #14 Skyrim oyna. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum. Son düzenleme: 26 Ağustos 2021
Skyrim oyna. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum.