i3-9100F sisteme işlemci önerisi

Bütçe
3000 tl
Daha fazla  
Elimde i3-9100F işlemci bulunmakta ve örnek olarak Valorant'ı vermek gerekirse 140 FPS alıyorum ve sık sık FPS düşmesi yiyorum. 240 Hz bir monitör sipariş verdim ve FPS'imi olabildiğince arttırmak istiyorumç 3000 TL bütçem var, işlemci önerilerinizi ve kaç FPS artışı yaşıyacağımı belirtirseniz sevinirim. Sadece işlemci değil, RAM vs öneriniz varsa onları da belirtebilirsiniz. Her türlü öneriye ihtiyacım var.
Not: Bütçe esnetilebilir.

Elimde i3-9100F işlemci bulunmakta ve örnek olarak Valorant'ı vermek gerekirse 140 FPS alıyorum ve sık sık FPS düşmesi yiyorum. 240 Hz bir monitör sipariş verdim ve FPS'imi olabildiğince arttırmak istiyorumç 3000 TL bütçem var, işlemci önerilerinizi ve kaç FPS artışı yaşıyacağımı belirtirseniz sevinirim. Sadece işlemci değil, RAM vs öneriniz varsa onları da belirtebilirsiniz. Her türlü öneriye ihtiyacım var.

Valorant CS:GO için en iyi işlemci 5600Xdir. Ekran kartınız 1650,1050 Ti, 1650 Super üstüyse çok rahat 300 350 FPS üstü alırsın.
ayrıca en iyi ram tipi 2x8 3600mhz cl 16 dır

Sistemin kalanını bilmiyorum. Ekran kartı GT 1030 olsa dahi önemli olan ondan maksimum FPS'i çıkarmak olacaktır. 3000 TL bütçe ile 10400F, B460 anakart ve 2x8 GB 3000Mhz RAM alınabilir.

Elinde hali hazırsa hızlı RAM'ler varsa 5600X ve uygun fiyatlı bir B450 anakart da alınabilir ama 3000 TL'yi geçecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı