Param var. Ne kadar sormayın çünkü bir yararı yok. 8 GB RAM'im var benim, bir yanım diyor ki bir 8 GB daha alayım ve 8*2 yapayım. Bir yanım da diyor ki bak elektrik bir kere gitti, ucuz kurtardın, UPS al diyor.
(UPS için değer mi sistem?)
i3-9100F
8 GB RAM
GTX 1050
250 SSD
1TB hard disk
500W FSP Power
Birkaç kere gitti elektrik. Allah'tan güç kaynağım iyi de sisteme bir şey olmadı. Tahmini elektrik kesintisi Ayda 1-2 defa. Sizce hangisini alayım? UPS mi, RAM mı? @Yener K.
Sonuçta parça fiyatları belli. UPS alabilirsiniz. Sizin sistem içinse 1KVA yeterli olur. 600W güç verebilir. Monitör ve modem de dahil tüm sistemi korur.
Sonuçta parça fiyatları belli. UPS alabilirsiniz. Sizin sistem içinse 1KVA yeterli olur. 600W güç verebilir. Monitör ve modem de dahil tüm sistemi korur.
Evet hocam. Attığım da güzel bir UPS. Elektrik kesintisi olan bölgelerde gereklidir. Kendim de uzun zamandır UPS kullanıyorum. Bende İnform var. Beni çok kez kurtarmışlığı vardır.
Evet hocam. Attığım da güzel bir UPS. Elektrik kesintisi olan bölgelerde gereklidir. Kendim de uzun zamandır UPS kullanıyorum. Bende İnform var. Beni çok kez kurtarmışlığı vardır.