i3 9100F sisteme yükseltme önerisi

Bütçe
12.000₺

Alex Pereria

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Dövüşçü, Brezilya Rio de Janeiro
Selam dostlar, kasam Casper Pro N200, ekran kartım GTX 1650, işlemcim i3 9100F. Bunlara sahibim ve elimde 10-12 bin TL arası para var. Almak istediğim parçalar şunlar; bu bütçede daha iyisi varsa yardımcı olur musunuz? Gelecekte işlemcimi yükselteceğim, o yüzden soğutucuyu iyi bir şey almak istiyorum. Değiştirmem gereken şeyleri söyleyebilirsiniz.

1. MSI MAG A550BN 550W
  2. Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX
  3. Thermalright Peerless Assassin 120
  4. Kingston 16GB (2x8) Beast Black 3200MHz CL16 DDR4 RAM
  5. AOC 24G4XE 24" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming Monitör
Şimdiden teşekkürler.

Selam dostlar, kasam Casper Pro N200, ekran kartım GTX 1650, işlemcim i3 9100F. Bunlara sahibim ve elimde 10-12 bin TL arası para var. Almak istediğim parçalar şunlar; bu bütçede daha iyisi varsa yardımcı olur musunuz? Gelecekte işlemcimi yükselteceğim, o yüzden soğutucuyu iyi bir şey almak istiyorum. Değiştirmem gereken şeyleri söyleyebilirsiniz.

1. MSI MAG A550BN 550W
  2. Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX
  3. Thermalright Peerless Assassin 120
  4. Kingston 16GB (2x8) Beast Black 3200MHz CL16 DDR4 RAM
  5. AOC 24G4Xe 24" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming monitör.
Şimdiden teşekkürler.

Senin yerinde olsaydım büyük ihtimal işlemcimi yükseltirdim. Ekran kartın o kadar kötü değil.

İşlemci yükselt bence ekran kartı tertemiz götürür seni şuan

İşlemci yükselt bence ekran kartı tertemiz götürür seni şu an.

Hocam anakart söketi yok, monitör kırıldı. İşlemciyi ileriki zamanlarda yükselteceğim. Bana sorduğum konu hakkında yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Teşekkürler.

Senin yerinde olsaydım büyük ihtimal işlemcimi yükseltirdim. Ekran kartın o kadar kötü değil.

Hocam işlemci yükseltmeyi planlamiyorum.

Son düzenleme:
Hocam anakart söketi yok, monitör kırıldı. İşlemciyi ileriki zamanlarda yükselteceğim. Bana sorduğum konu hakkında yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. Teşekkürler.

Hocam işlemci yükseltmeyi planlamiyorum.

Seçtiğiniz anakartta zaten şu anki işlemcinizi kullanamazsınız, i3 gibi işlemci için gidip peerless assasin almak yerine benzer fiyata 12100F alabilirsiniz, fiyatı şu an aşırı derecede iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı