i3-9100F sistemi güncellemek

umut.640

Megapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Zamanında bilgisayar toplamıştım. Şimdi ise işlemci anakart ekran kartı bu 3 parçayı güncellemek istiyorum. İlave olarak kasa güç kaynağı hard disk alabilirim. Bunlar daha sonra alınacak. Öncelik ekran kartı işlemci anakart ekran kartını eylül-Ekim gibi almayı düşünüyorum. İşlemci anakart ve ekran kartını satacağım. Alacağım ekran kartı ise RTX 3050 fiyatı ne kadar olur alacağım zaman? Pahalı olursa 2.el de alabilirim. Öncelik 0 almak tabii ki. Fiyat önemli. İşlemci ise Intel i3 10100F ve anakart olarak da H510M MSI'ya da ASUS almayı planlıyorum bütçeye gelirsek şu an 2.000 TL biriktirdim eylül-Ekim'e kadar biriktireceğim nasıl biriktirdiğime gelirsek oyun hesap satış sitelerinde satış yaparak halen devam etmekdeyim çalışmadığım için bende satış yaparak kazanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemciniz 10.nesil hocam, yeterli gibi duruyor Quick CPU gibi bir programla tam performansda çalıştırın.
Ekran kartı olayında ise o zamanlara daha değişik veya yeni kartlar gelebilir paranızı harcamayın biriktirin.

Intel i3-9100F 9.nesil kullanıyorum i3 10100F almayı düşünüyorum RTX 3050 yeterli benim için 6K verebilirim şu an pahalı zaten her yerde satılmıyor stoklar gelmemiş daha 2.el alırım sanırım o fiyatta olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…