i3 9100F sistemi yükseltmek vs yeni sistem almak

Kyraxxx

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
i3-9100F.
GT 740 2 GB.
240 GB SSD.
8 GB RAM.
Yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaşattığı için ekran kartını değişmeyi düşünüyorum, ayrıca 8 GB RAM eklersem üstüne 240 GB daha SSD eklersem mis gibi sistem olur diye düşünüyorum.

Fakat komple yeni sistem almak mantıklı mı dolar bu seviyelerdeyken? Yoksa dediklerimi eklemek yeterli mi?

İşlemci önü kapalı bi işlemci ht bile yok. Yeni alacağın parçaların parasına kendi sistemini satıp eklesen zaten daha iyisini alırsın %90.

Sistemim:
i3-9100F.
GT 740 2 GB.
240 GB SSD.
8 GB RAM.
Yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaşattığı için ekran kartını değişmeyi düşünüyorum, ayrıca 8 GB RAM eklersem üstüne 240 GB daha SSD eklersem mis gibi sistem olur diye düşünüyorum.

Fakat komple yeni sistem almak mantıklı mı dolar bu seviyelerdeyken? Yoksa dediklerimi eklemek yeterli mi?

Yeni oyunları rahat oynamak istiyorsanız işlemci anakart ekran kartı SSD RAM ve büyük ihtimalle PSU değişmesi lazım.

Çok uğraşmak istemiyorsan al bir RX6600 ve 8 GB RAM takıl kafana göre. Ama sistemi satıp üstüne ekleyebileceğin kadar eklersen daha iyi bir sistem alırsın.

Hocam gerçekten değecekse PC'yi satıp 2 yıl üstüne çalışarak yeni temiz bir sistem alabilirim fakat 2 yıl için değecekse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı