tahtakapı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
2. el anakart, işlemci, stok fan olarak aldım ben bu ürünleri. Stok fanı kaldırınca macun çok kuru geldi. Ama GTA San Andreas'ta falan 50-55 dereceydi. Sonra ben bir macun sıkayım dedim güzelce temizledim. 58-60 derece oldu. Sonra işlemciyi kaldırdım her yere dağılmadığını farkettim bir daha sıkayım dedim, sıktım ama yanlara doğru parmağımla dağıttım ve çok dağıldı diye yanlardan macunları aldım. Şu an 4 fanlı zoko chiko mesh bir kasada olmasına eağmen işlemci gta sa outlast gibi basit oyunlarda 70-80 dereceleri görüoyr çok dagalı. Daha öncesinde hep parmağımla işlemcinin üzerinde dağıtıp soğutucuyu montajlardım ama arkadaşımın PC'si bir gün çalışmıyordu. PC ciye götürdük işlemci ısınınca macun işlemcinin altına, pinlere akmış ve kısa devre oluyor dedi. Temizledi çalıştı. Hâl böyle olunca bende işlemciye macun sıkarken elimi korkak alıştırıyorum. Sizce konunun macun sıkıl biçimiyle mi var? Bu arada çok az sıkoyorum, yoksa soğutucu mu kötü (bakır bile değil altı alüminyum) bir de Dark Freezer 123 aldım tek fanlı onunla beraber derecelere ciddi manada etki eder mi, yine bu dandik macunla devam edeyim mi yoksa derecelere ciddi etki eder şu macunu al diye önecereceğiniz bir macun var mı?
Son düzenleme: