Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 27 Nisan 2020 #11 elbeziHANDAN dedi: Hangi yorumlar? Genişletmek için tıkla... Kral şikayetvar.com da vatan oem adı altında ürünüm gelmiyor yazmış,bir sürü şey yazmışlar sistemim çalışmadı vs diye
elbeziHANDAN dedi: Hangi yorumlar? Genişletmek için tıkla... Kral şikayetvar.com da vatan oem adı altında ürünüm gelmiyor yazmış,bir sürü şey yazmışlar sistemim çalışmadı vs diye
E elbeziHANDAN Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 543 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #12 Behzat Amir dedi: Kral şikayetvar.com da vatan oem adı altında ürünüm gelmiyor yazmış,bir sürü şey yazmışlar sistemim çalışmadı vs diye Genişletmek için tıkla... ben 2 sene önce vatan bilgisayardan almıştım hazır sistem hiç bir sorun çıkmadı
Behzat Amir dedi: Kral şikayetvar.com da vatan oem adı altında ürünüm gelmiyor yazmış,bir sürü şey yazmışlar sistemim çalışmadı vs diye Genişletmek için tıkla... ben 2 sene önce vatan bilgisayardan almıştım hazır sistem hiç bir sorun çıkmadı