i3 9100F ve GTX 1650S anlık FPS düşüşü

clark kent

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta da belittiğim gibi sistemi daha yeni topladım CoD WW2 oyununda v-Sync açıkken sabit 72 FPS alıyorum ama anlık bir FPS düşüşü oluyor arada sizce sebebi nedir?
i3 9100F.
GTX 1650 Super.
ASRock B365M-HDV.
Kingston HyperX Fury 8 GB 2666.
Rampage 600W bronz +80 PSU.
Samsung LC24F390FHMXUf 23.5 monitör.

Konuyla pek alakalı değil ama sistemden memnumusun kardeş competitive oyunlarda input lag tarzı bir şey hissettiğin oldu mu cs go gibi oyunlarda aynı RAM bende varda RAM den şüpheliyim

İşlemci sıcaklığı 60 ila 65 derece ekran kartı sıcaklığı 60 derece bu değerler normal değil mi?
Konuyla pek alakalı değil ama sistemden memnumusun kardeş competitive oyunlarda input lag tarzı bir şey hissettiğin oldu mu cs go gibi oyunlarda aynı RAM bende varda RAM den şüpheliyim
Sistemden şuan için memnunum online oyunlarda henüz denemedim.
HDD veya SSD markanız nedir?

Oyunun kurulu olduğu HDD Seagate Barracuda ST1000DM010 7200RPM.

Arkadaşlar başlıkta da belittiğim gibi sistemi daha yeni topladım CoD WW2 oyununda v-Sync açıkken sabit 72 FPS alıyorum ama anlık bir FPS düşüşü oluyor arada sizce sebebi nedir?
i3 9100F.
GTX 1650 Super.
ASRock B365M-HDV.
Kingston HyperX Fury 8 GB 2666.
Rampage 600W bronz +80 PSU.
Samsung LC24F390FHMXUf 23.5 monitör.

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atın ben darboğaz olduğunu duşunuyorum almadan önce konu açsaydiniz 4C 4t işlemciye yatirim yapmamaniz gerektigini soylerdik.

CoD WW2'de yapıyor bunu sadece ( CoD WW2 korsan)
Kingdom come deliverance en yüksek ayarlarda hiç takılma yaşamadım ( kingdom come deliverance orijinal)
GTA 5 Ultra ayarlarda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor CoD WW2 RAM kullanımı 8 GB oluyor sanırım RAM yetersiz kalıyor.
Oyunu biraz oynadıktan sonraki son hali bu sizce darboğaz mı yapıyor RAM mi yetersiz?

Dosya Ekleri

• cod.png
    cod.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 45
  • Adsız.png
    Adsız.png
    834,7 KB · Görüntüleme: 60
  • gta.png
    gta.png
    816,1 KB · Görüntüleme: 43
  • CODWW2.png
    CODWW2.png
    862,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı