C Cengizdaglar Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 93 3 Ekim 2020 #11 İtopya tüm siparişi iptal edin 3 gün sonra para hesabiza yatar tekrar sipariş verirsiniz dedi ... Keske olsa +700 falan verip yukseltebilirim
İtopya tüm siparişi iptal edin 3 gün sonra para hesabiza yatar tekrar sipariş verirsiniz dedi ... Keske olsa +700 falan verip yukseltebilirim
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ekim 2020 #12 Cengizdaglar dedi: İtopya tüm siparişi iptal edin 3 gün sonra para hesabiza yatar tekrar sipariş verirsiniz dedi ... Keske olsa +700 falan verip yukseltebilirim Genişletmek için tıkla... Keşke derken ? Yapın o zaman.
Cengizdaglar dedi: İtopya tüm siparişi iptal edin 3 gün sonra para hesabiza yatar tekrar sipariş verirsiniz dedi ... Keske olsa +700 falan verip yukseltebilirim Genişletmek için tıkla... Keşke derken ? Yapın o zaman.
C Cengizdaglar Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 93 3 Ekim 2020 #13 Sistem haftasonu indiriminde para yattiginda indirim bitmiş olacak +700 işlemci farkı +700 de 1400 çok fazla oluyor
Sistem haftasonu indiriminde para yattiginda indirim bitmiş olacak +700 işlemci farkı +700 de 1400 çok fazla oluyor
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ekim 2020 #14 Sizin tercihiniz. Bize önermek kalır.
K korkunc ivan Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #15 Cengizdaglar dedi: Ara sıra küçük fps düşüşleri sorun olmaz . Lütfen sırf yorumum olsun diye yorum atmayalım . İade edemem Genişletmek için tıkla... Öyleyse sorun yok demektir.. O CPU, o karta yeterli. İlerde kart değişikliği yaparsanız, CPU'yu da değiştirirsiniz.
Cengizdaglar dedi: Ara sıra küçük fps düşüşleri sorun olmaz . Lütfen sırf yorumum olsun diye yorum atmayalım . İade edemem Genişletmek için tıkla... Öyleyse sorun yok demektir.. O CPU, o karta yeterli. İlerde kart değişikliği yaparsanız, CPU'yu da değiştirirsiniz.
C Cengizdaglar Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 93 3 Ekim 2020 #16 korkunc ivan dedi: Öyleyse sorun yok demektir.. O CPU, o karta yeterli. İlerde kart değişikliği yaparsanız, CPU'yu da değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam yorum için ilerde anakart CPU ve gpu derken yeniden toplarım
korkunc ivan dedi: Öyleyse sorun yok demektir.. O CPU, o karta yeterli. İlerde kart değişikliği yaparsanız, CPU'yu da değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam yorum için ilerde anakart CPU ve gpu derken yeniden toplarım
Ladomfc Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #17 Geçen bir konuda i3-9100F için Max RX570-1650(super değil) dedim zaman bana kızan laf yapan olmuştu. Görüldüğü gibi daha ustunu besleyemiyor RX 570'i bile oyundan oyuna beslemeyebilir.
Geçen bir konuda i3-9100F için Max RX570-1650(super değil) dedim zaman bana kızan laf yapan olmuştu. Görüldüğü gibi daha ustunu besleyemiyor RX 570'i bile oyundan oyuna beslemeyebilir.