i3-9100F ve RTX3050 darboğaz yapar mı?

Galax modelini alacağım bu arada bir sorun çıkmaz değil mi?

Donanımın yetmediği her oyun optimizasyon kötü diye adlandırılamaz. 9100F yeni nesil oyunlarda bu güçteki kartlarla kombine edilmek için yetersiz bir işlemcidir. GTX 1650 ile kombine edersen düşük kalmaz.

Cyberpunk BF2042 bu oyunlar optimizasyon olarak da kötüler zaten ki ona rağmen 40FPS yüksek ayarlarda DLSS olmadan oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk Bf2042 bu oyunlar optimizasyon olarakta kötüler zaten ki ona rağmen 40fps yüksek ayarlarda dlss olmadan oynatıyor.

Öylemiymiş. Pekala al RTX 3050'yi, şu videodaki değerleri alamadığında anlarsın 9100F mi yetersizmiş yoksa optimizasyon mu kötüymüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öylemiymiş. Pekala al RTX 3050'yi, şu videodaki değerleri alamadığında anlarsın 9100F mi yetersizmiş yoksa optimizasyon mu kötüymüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodaki değerleri alamazmıyım

Videodaki değerleri alamaz mıyım?

İşlemcisini 3.6Ghz'e overclock yapmış videodaki ve 2x8 GB RAM kullanıyor. Senin overclock olmasa bile bu RAM'lere sahip olduğunu düşünüyorum.

Oyunu oynarsın, belli FPS'lere çıkarsın ama ekran kartı kullanımı oyunlarda düşer, darboğaz olur. Bunları bilerek al çünkü bu karta bu parayı ödeyeceksen hakkını da alman lazım, canın istediğinde DLSS açıp kökleyebilmen lazım. Bunlar içinde daha iyi işlemci gerekli.

Yoksa ikinci elden 2500 TL'ye bir tane 1660 Super al yine aynı performansı alacaksın neden fazla masraf edesin?

İşlemcisini 3.6GHz'e overclock yapmış videodaki ve 2x8 GB RAM kullanıyor. Senin overclock olmasa bile bu RAM'lere sahip olduğunu düşünüyorum.

Oyunu oynarsın, belli FPS'lere çıkarsın ama ekran kartı kullanımı oyunlarda düşer, darboğaz olur. Bunları bilerek al çünkü bu karta bu parayı ödeyeceksen hakkını da alman lazım, canın istediğinde DLSS açıp kökleyebilmen lazım. Bunlar içinde daha iyi işlemci gerekli.

Yoksa ikinci elden 2500 TL'ye bir tane 1660 Super al yine aynı performansı alacaksın neden fazla masraf edesin?

Kanka ben RAM'i alırken tek slot alma hatası yaptım ekran kartı aldıktan sonra işlemciyi yenilerim diye düşünüyorum işlemci daha uygun fiyatta çünkü ondan diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı