Bir PC almak ıstıyorum. Elımdekı PC 14 senelık, yavaş yavaş gıtmeye başladı. Maddı ımkandan 3000-5000 TL butcem var. Araştırma yaparken bir PC dıkkatımı cektı. Bilgisayar hakkında bılgım var ancak benden daha ıyı bılenlere sormak ıstedım. PC linkini aşağıya bırakıyorum. Sımdıden teşekkür ederım.
2020 yılında i3 9100F den uzak durulmalıdır.Tabiki bu senin oyun zevkinede bağlı. Ben daha çok rekabetçi oyunlar oynarım. Pea fifa gta felan diyorsan al ama amacın AAA oyunlar varsa alma
2020 yılında i3 9100F'den uzak durulmalıdır. Tabii ki bu senin oyun zevkinede bağlı. Ben daha çok rekabetçi oyunlar oynarım. Pea FIFA GTA falan diyorsan al ama amacın AAA oyunlar varsa alma.
Attığınız linkte sorun var o yüzden sistemi göremedim. i3 9100F yerine Ryzen 5 1600AF öneririm. Ve bu ay ki technopat sistem tavsiyelerinde bence çok güzel bir monitör dahil sistem tavsiye edilmiş. Eksik olan tek yeri; işlemci 1600AF alınacaksa, RAM'lerin Mhz değerleri 3200'i geçmemeli. Ve eğer bütçeniz monitörsüz 5.000TL ise ekran kartını MSI RX 5500 XT MECH 4G yapabilirsiniz.
İşlemci dediğin şey geleceğe dönük olmalıdır.İntel bir de sürekli soket değiştiriyor. 2 sene içinde dökülecek işlemciye para vermemesine yardımcı olmaya çalışıyorum. Geri kafalılığı bırak biraz araştır
İşlemci dediğin şey geleceğe dönük olmalıdır. Intel bir de sürekli soket değiştiriyor. 2 sene içinde dökülecek işlemciye para vermemesine yardımcı olmaya çalışıyorum. Geri kafalılığı bırak biraz araştır.
Siz önce kendi yorumunuzu okuyun sonra millete geri kafalı demeyi bırakın ben AAA oyunları oynayabileceğini söylüyorum gelceğe dönük bir işlemci değil onu herkes biliyordur zaten 2021'de çıkan oyunları dahi oynayabilir.