RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #11 PashaReyiz dedi: 120TL'ye almıştım zamanında evet ama şimdiki fiyatında alınmaz. Genişletmek için tıkla... 160 TL'ye alınır mı Gaming gecelerinde.
PashaReyiz dedi: 120TL'ye almıştım zamanında evet ama şimdiki fiyatında alınmaz. Genişletmek için tıkla... 160 TL'ye alınır mı Gaming gecelerinde.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 6 Eylül 2020 #12 Gojira dedi: SSD var ama nasıl içini boşaltacağımı bilmediğim için dolabın üstünde duruyor öyle ram eklemeyi düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Taksanıza hocam niye öyle bir şey yapıyorsunuz.
Gojira dedi: SSD var ama nasıl içini boşaltacağımı bilmediğim için dolabın üstünde duruyor öyle ram eklemeyi düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Taksanıza hocam niye öyle bir şey yapıyorsunuz.
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 6 Eylül 2020 #13 Gojira dedi: SSD var ama nasıl içini boşaltacağımı bilmediğim için dolabın üstünde duruyor öyle ram eklemeyi düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Nasıl yani SSD de veri varsa HDD ye aktarın.
Gojira dedi: SSD var ama nasıl içini boşaltacağımı bilmediğim için dolabın üstünde duruyor öyle ram eklemeyi düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Nasıl yani SSD de veri varsa HDD ye aktarın.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 6 Eylül 2020 #14 Mike_Wazowski dedi: Taksanıza hocam niye öyle bir şey yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İçinde Windows 7 var onu takıp nasıl boşaltcağım evde başka bilgisayarda yok.
Mike_Wazowski dedi: Taksanıza hocam niye öyle bir şey yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İçinde Windows 7 var onu takıp nasıl boşaltcağım evde başka bilgisayarda yok.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #15 RHEZNOW dedi: 160 TL'ye alınır mı Gaming gecelerinde. Genişletmek için tıkla... Alınır.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 6 Eylül 2020 #16 Bay Hiçkimse dedi: Nasıl yani SSD de veri varsa HDD ye aktarın. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi nasıl Windows 10'a aktaracağım :d SSD içinde Windows 7 var .
Bay Hiçkimse dedi: Nasıl yani SSD de veri varsa HDD ye aktarın. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi nasıl Windows 10'a aktaracağım :d SSD içinde Windows 7 var .
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 6 Eylül 2020 #17 Gojira dedi: İçinde Windows 7 var onu takıp nasıl boşaltcağım evde başka bilgisayarda yok. Genişletmek için tıkla... Sata kablosu almanız gerekecek eninde sonunda 2 tane disk kullanmak için. Takar bilgisayar üzerinden sıfırlarsınız.
Gojira dedi: İçinde Windows 7 var onu takıp nasıl boşaltcağım evde başka bilgisayarda yok. Genişletmek için tıkla... Sata kablosu almanız gerekecek eninde sonunda 2 tane disk kullanmak için. Takar bilgisayar üzerinden sıfırlarsınız.