Aynı sistemi kuzenim kullanıyor o da vatandan almıştı. Kasa değişik sadece. Yani o sistemden oldukça memnun. Yalnız evet arkadaşların da dediği gibi kasa ve PSU kalitesiz. Kasanın hava akışı iyi olmadığından sistemin ısınmaması için yan tarafı açık olarak kullanırsın. Tam olarak bütçe söyleyin bilgili arkadaşlar size yardımcı olur.
Hocam Vatan olsa çok iyi olur emin olun ben olsam farklı sitelerden en uygun şekilde ryzen 5 1600 af sistem toplarım ama bu sistemi kuzenimin kız arkadaşına alacağız. Pubg mobile falan oynayacakmış 4600 TL bana yatırdılar full monitör dahil sıfırdan sistem lazım, bende aracı olduğum için internetten almak istemedim Kahramanmaraş'ta sadece vatan var böyle bir sistem buldum ilanlarında yok ama bir şekilde kodunu buldum. Monitör olarak benim kullandığım ve memnun kaldığım 950 TL ye Samsung curved va panel cf396 72 Hz düşünüyorum geri kalan paraya ıvır zıvırları.
Çok güzel sistem emeğinize sağlık ama aracı olduğum için direk vatan la muhatap olsunlar istiyorum. Benim paylaştığım bu sistem de darboğaz söz konusu mu ?