i3 9100F yerine CPU önerisi

HidayeteErdiren

Hectopat
Merhaba, şu an için GTX 1650 Super, i3 9100F, 8 GB RAM'li kötü bir sistemim var. Yaz için sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Genellikle Paradox oyunları oynadığım için ekran kartını değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum. İşlemciyi ne ile değiştirmemi önerirsiniz, ekran kartıyla aşırı alakasız olmayacak biçimde? Anakart değiştirmem sorun olmayacak, o konuda da öneri bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 11400 olabilir hocam bir de 8 GB RAM takviyesi

Bütçene bağlı ne kadar bütçen var belli mi?

1x8 GB RAM değişikliği şart bir de anakartınızı söyleyin ona göre işlemci önerelim.

H310M Pro-v Plus anakart var. Bütçe olarak da 6bin civarına çözülebiliyorsa iyi olur ufak bir artış payı olacak şekilde.

H310M Pro-v Plus anakart var. Bütçe olarak da 6bin civarına çözülebiliyorsa iyi olur ufak bir artış payı olacak şekilde.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,345130238.html bu ikisi iyi olur biraz daha çıkarsa da RAM ve işlemci soğutucusu ama öncelik işlemci soğutucusu olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…