En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
arkadaşlar tekrardan iyi günler 14.nesil anakart önerisi alabilir miyim yeni konu açmak istemedim uygun fiyatlı 14.nesil uyumlu anakart önerisine ihtiyacim var
arkadaşlar tekrardan iyi günler 14.nesil anakart önerisi alabilir miyim yeni konu açmak istemedim uygun fiyatlı 14.nesil uyumlu anakart önerisine ihtiyacim var
Biostar B650 MT 6000 MHz DDR5 Soket AM5 Micro Atx Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Biostar B650 MT 6000 MHz DDR5 Soket AM5 Micro Atx Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
normalde bu anakartı alacaktım ancak bios sürümü eski gelirse 14100f uymayabilir öyle bir risk var satıcılara sordum bios sürümü hakkında bilgimiz yok dediler kutu kapalı olduğu için benimde işlemcim eski olduğu için alacağım anakarta uymayacak ve update yapamayacağım ve uğraşmak istemiyorum başka anakartlara bakıcam artık sanırım