i3 9100F yerine işlemci ve anakart önerisi

sogutucu olarak direk islemci ve sogutuculu versiyonunu almak daha iyi olabilir mi ryzen 5 5600'ün

tamamdır hocam sağolun

arkadaşlar tekrardan iyi günler 14.nesil anakart önerisi alabilir miyim yeni konu açmak istemedim uygun fiyatlı 14.nesil uyumlu anakart önerisine ihtiyacim var

Son düzenleme:
minimum fiyatlı önerebileceğiniz bu mudur? H610m anakartları gördüm ancak bios uyumlu olması gerekmiyormuş ,

satıcılarında bios sürümü hakkında pek bi bilgisi yok. Başka bi tık daha uygun fiyatlı anakartlar mevcut mudur acaba ?

ben bir tık yanlış anlamışım 14100f takacağım o yüzden uyumlu anakart önerisi istedim am5 yazısını görmedim

Hocam öneriler için çok teşekkür ederim ama İntel uyumlu olursa sevinirim çünkü i3 14100f takacağım anakarta.

normalde bu anakartı alacaktım ancak bios sürümü eski gelirse 14100f uymayabilir öyle bir risk var satıcılara sordum bios sürümü hakkında bilgimiz yok dediler kutu kapalı olduğu için benimde işlemcim eski olduğu için alacağım anakarta uymayacak ve update yapamayacağım ve uğraşmak istemiyorum başka anakartlara bakıcam artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…