i3 9100F’e Denk İşlemci önerisi

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bir PC toplamak istiyorum ama bütçem çok fazla yok. Bir bilgisayar buldum i3 9100F ve PowerColor RX 570 var. Ama insanlar i3 9100F almanın yanlış olacağını söylüyor. Fiyatı az çok denk olan bir işlemci önerir misiniz yoksa bunu alayım mı? Şimdiden teşekkürler.

Anakart var mı yoksa yeni mi alacaksın? Yeni alacaksan bu ikisini alabilirsin.

1600 AF artık bu fiyata alınmaz. Bu fiyatlara çıkıldıktan sonra indirimde 3600 almak en iyisi.

Merhabalar. Evet siz yeni bir sistem alacağınız için bu işlemcinin alınmasının yanlış olduğunu ve Ryzen tabanlı sistem önermişlerdir. Yani haklılar da çünkü Ryzen tabanlı bir sistem almanız seçeceğiniz işlemcisine göre hem daha performanslı hem de ileriye dönük olacaktır. Ayrıca bütçenizi de belirtirseniz bilgili arkadaşlar size sistem önerisinde bulunacaktır. Ben i3 9100F işlemci kullandığım için yorumda bulunmak istedim. Açıkçası bütçenize ve tercihe bağlı bir durum. Ben i3 9100F işlemci ile RX 590 ekran kartı bulunan sistemi kullanıyorum. Benim işimi görüyor açıkçası.

İ3 9100F.

Pc yi sistem olarak satın alıcağım bütçem 3000 -3500 tl. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…