i3 için ekran kartı önerisi

Hocam APU şeklinde kullansa daha iyi hiç ekran kartı almaya girişmesin.

Yeni nesil APU'lar dahil çoğunun sıcaklığı yüksek derecelerde çalışıyor, yani bizler normal işlemci + ekran kartı kullandığımız halde sıcaklık çok yüksek seviyelerde seyrediyor, hem uzun ömürlü olması açısından hem de soğutucu ve macunla uğraşmaması açısından harici ekran kartı almasını öneriyorum. İşlemciyi değiştirip soket uyumlu ve anakartın Max desteklediği işlemci Update yapılarak yeni alınabilecek harici ekran kartını Max seviye seçebilirsiniz, iyi günler.

O işlemcinin APU'su ile LoL bile oynayamaz. En fazla GTX 750 - GT 1030 tarzı kartlar takılabilir.

2 çekirdek işlemciler en eski oyunlar hariç günümüz ve az eski oyunlar için uygun değildir, 4 çekirdeğe geçilmiştir, yakın zamanda 6 hatta 8 çekirdek işlemciler minimum düzeyde olacaktır, çünkü yeni çıkanlar hep yüksek çekirdek sayılarına sahip. Söylediğim gibi işlemciyi Update yapması ve anakartla beraber sistemi yormayacak aynı zamanda PSU watt desteği yeterli ekran kartı alması daha iyi olacaktır, 300 400W PSU'lar için HD 6570 ve türevlerindeki ekran kartları uygundur.

Yeni nesil APU'lar dahil çoğunun sıcaklığı yüksek derecelerde çalışıyor, yani bizler normal işlemci + ekran kartı kullandığımız halde sıcaklık çok yüksek seviyelerde seyrediyor, hem uzun ömürlü olması açısından hem de soğutucu ve macunla uğraşmaması açısından harici ekran kartı almasını öneriyorum. İşlemciyi değiştirip soket uyumlu ve anakartın Max desteklediği işlemci Update yapılarak yeni alınabilecek harici ekran kartını Max seviye seçebilirsiniz, iyi günler.
O işlemcinin Apu su ile LoL bile oynayamaz. En fazla GTX 750 - GT 1030 tarzı kartlar takılabilir.
Hocam bu işlemci isterse 4090 takılsın yine de oyun oynatmaz ki(darboğaz ihmal edersek de) O işlemciye yatırım yapmaya gerek yok diye öyle yazdım.

Hocam bu işlemci isterse 4090 takılsın yine de oyun oynatmaz ki(darboğaz ihmal edersek de) O işlemciye yatırım yapmaya gerek yok diye öyle yazdım.
Evet orası doğru, anakartı 2. Ve 3. Nesil işlemci destekliyordur. En kötü i5 2400 alıp GTX 750TI falan çekilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı