i3 İşlemcili 1GB VRAM Ekran Kartı Sistem İle GTA V Oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

metbey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, aşağıda ki sisteme sahip olan bir laptop ile GTA V oynanır mı?

• 1GB ekran kartı (NVIDIA GeForce GT bilmem ne unuttum :))
• 4 GB RAM.
• Intel i3 işlemci.
• Windows 10.
• Laptop yaklaşık 8 yıllık falan.

Oyunu tabii ki de en düşük ayarlarda oynamayı göze alıyorum. Bana tahmini bir FPS değeri söylerseniz çok mutlu olurum.
Ayrıca Online da FPS değeri çok düşüyor mu? Singleplayer'a kıyasla.

Bana bildiğiniz farklı FPS yükseltme taktikleri varsa (görüntüyü Roblox'a çevirmeyecek) yorumunuza eklerseniz süper olur teşekkürler.

Herkese merhaba, aşağıda ki sisteme sahip olan bir laptop ile GTA V oynanır mı?

• 1GB ekran kartı (NVIDIA GeForce GT bilmem ne unuttum :))
• 4 GB RAM.
• Intel i3 işlemci.
• Windows 10.
• Laptop yaklaşık 8 yıllık falan.

Oyunu tabii ki de en düşük ayarlarda oynamayı göze alıyorum. Bana tahmini bir FPS değeri söylerseniz çok mutlu olurum.
Ayrıca Online da FPS değeri çok düşüyor mu? Singleplayer'a kıyasla.

Bana bildiğiniz farklı FPS yükseltme taktikleri varsa (görüntüyü Roblox'a çevirmeyecek) yorumunuza eklerseniz süper olur teşekkürler.

640x480 en düşük 20 FPS görürseniz şükredin.

i3, ama modeli ne?
1 GB olan bir sürü GT ekran kartı var. Modeli ne?
1613938911034.png

Hocam, ekran kartı modeli yok. İşlemci modeli de yok. İ3 ama ne? Size kahin lazım.

Bir kere Online'ı 4 GB RAM'den dolayı unut. Zaten singleplayer'da 4 GB RAM'den dolayı dokular geç yüklenecek, donma/kasma olacak. Diğer donanımları belirtmemişsin gerek de yok 4 GB RAM ile oynayamazsın. En düşükte 800x600'de GTA Minecraft oynayabilirsin ancak oda çok kasacak. Deneyimle sabit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı