İ3 İşlemcinin İ5 Gözükmesi

Makaleler
3
Yer
Batman Merkez
Daha fazla  
Meslek
Yazılım&Donanım
İyi forumlar arkadaşlar. Lenovo G510 cihazım var. İşlemcisi i3 Ama aida64 olsun cpu-z olsun. Hepsinde i3 işlemcim i5 gözüküyor. Acaba bu sorun mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.

yt.jpg
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Arkdaşlar sizden üstünlük olmassın. Ben bilgisayar ustasıyım. Program olsun BIOS güncellemesi olsun. Zaten PC'ye format atıldıktan sonra chipsetin yüklenmesi lazım. Hepsini temiz bir şekilde kendi sitesinden indirdim sürücülerini. İnternette bile böyle sorunla karşılaşanı görmedim. Ama bence i5 performansı vermiyor. :D

CPU-Z'den bir fotoğraf.

33.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin uzmanıyım deyip soru içerikli konular açman garip. Öncelikle SecureBoot'u devreye sok BIOS'tan.
Doğru sürücüyü kurduğuna da emin ol.

Kardeşim burda laf sokmaya gelmedik. Ben secure boot'u disabled yaptım. Cihazı harddiskten garantiye göndermiştim. Adamlar UEFI formatı atmışlar. Bugün format atmayı düşünüyordum UEFI'yi disabled yaptım. Yoksa Legacy formatı atılmıyor değil mi? Bir de sana zahmet aynı bu soruyu internette yazsana çıkacak mı? Kimse 4 4'lük değildir. Herkes sorun yaşar çözümünü aramak ister. Bu sitede o yüzden var değil mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı