i3 M350 bilgisayar nasıl hızlandırılabilir?

SSD olmasına rağmen kasması işlemciden kaynaklı olabilir. Eski bir işlemci sonuçta. İşletim sistemini değiştirin. Windows 8.1 falan deneyin.

Bilgisayar hızlı açılıyor falan iyi fakat Discord bile o kadar kasıyor ki kullanılmıyor. Üstelik daha 1 hafta önce Windows 10'a geçtim. Windows 8.1 için kararsız kaldım denesemmi denemesemmi diye.

Bilgisayar hızlı açılıyor falan iyi fakat Discord bile o kadar kasıyor ki kullanılmıyor. Üstelik daha 1 hafta önce Windows 10'a geçtim. Windows 8.1 için kararsız kaldım denesemmi denemesemmi diye.

Açıkçası bu durumda denemekten başka şansınız yok.

İşlemcin çok eski hocam. Uygulama açılışlarında etkisi fazla olur. 8.1 bir tık daha rahatlatır. En azından kullanılır hale gelir. Windows 7 de rahat olur fakat desteği bittiği için sıkıntı yaşama ihtimaliniz olur.

8.1'inde desteği bitiyor ama Windows 7'den daha iyi olur en azından. Kaç ay ya da yıl kullanabilirim 8.1'e geçsem format atmadan?

8.1'inde desteği bitiyor ama Windows 7'den daha iyi olur en azından. Kaç ay ya da yıl kullanabilirim 8.1'e geçsem format atmadan?

Ocak 2023'te 8.1'in desteği bitiyor diye biliyorum. Fakat destek bittikten sonra bir süre daha kullanırsınız ondan sonra yavaş yavaş programlar desteğini çekmeye başlar. Format atmadan 8.1'e geçemezsiniz bu arada. Temiz kurulum yapın.

Yok Windows 8.1'e format atacağım sonra ne kadar daha format atmadan kullanabilirim bilgisayarı manasında söyledim.

Windows 8.1 gunceleme kesilme tarihi 2023'ün ilk veya 2.ceyregi icinde olacak Windows 7'nin hala kullanıldığını varsayarsak şuandan itibaren en az 2.5 3 yılı var.

2024'e kadar kullanılır değil mi hocam uyumsuzluk sorunu yaşamadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…