Windows 7 yükle 8 bulaşma.Başlıkta oldugu gibi hangi işletim sistemini kullanmalııym? Windows 7, 8.1, 10 arasında kaldım. Karar veremedim.
SSD varsa kesinlikle Windows 10 kullan.Başlıkta oldugu gibi hangi işletim sistemini kullanmalııym? Windows 7, 8.1, 10 arasında kaldım. Karar veremedim.
2GB ramin varsa 10'a bulaşma en stabil 7'de çalışır.Başlıkta oldugu gibi hangi işletim sistemini kullanmalııym? Windows 7, 8.1, 10 arasında kaldım. Karar veremedim.
Başlıkta oldugu gibi hangi işletim sistemini kullanmalııym? Windows 7, 8.1, 10 arasında kaldım. Karar veremedim.
Eğer çok istiyorsan tiny 10 falan kurabilirsin ama önermem.Başlıkta oldugu gibi hangi işletim sistemini kullanmalııym? Windows 7, 8.1, 10 arasında kaldım. Karar veremedim.
SSD varsa kesinlikle Windows 10 kullan.
Bu arada sistem nedir?
Eğer yeterli RAM yoksa Windows 10'un LTSC Sürümlerini kur.
LTSC 2019 yükleyebilirsin.
sistem buBence linux dağıtımlarına bakın. Arada çok ciddi performans farkı bulunuyor. Hangi dağıtım diye sorarsan da görsellik önemliyse Ubuntu, Ubuntu'nun görselligini beğenmediyseniz linux mint kullanabili
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.