i3 M370 laptop donuyor

EmreKaya34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, laptop satin aldim 3.500 civarina.

i3 M370 2.40 2.39 GHz.
8 GB RAM.
AMD Radeon HD 5000 series.

Laptop arada fan sesi geliyor arada duruyor fan sesi falan. YouTube'da video izlerken falan donuyor 720p video izleyemiyorum. 120GB SSD var.

minecraft da 15-30 fps arasi normalmidir? neden boyle

Son düzenleme:
Hemen git iade et hemen çöp gibi PC.

Gayet normal hatta iyi bence ve Minecraft Java zaten sistem isteyen bir oyun RTX 3000 serisi kartlarla 300 bile zor.

Gayet normal hatta iyi bence ve Minecraft Java zaten sistem isteyen bir oyun RTX 3000 serisi kartlarla 300 bile zor.
hocam gtx960 ile 1200 fps goruyorum youtubede video izlerken donuyor laptop optifine var kare oyunda normal oldugunu dusunmuyorum

hocam gtx960 ile 1200 fps goruyorum youtubede video izlerken donuyor laptop optifine var kare oyunda normal oldugunu dusunmuyorum
oyunu bile 5 dakikada aciyor

oyunu bile 5 dakikada aciyor
Hocam o mod ile 30 ise o zaman normal sayılmaz ama laptop çöp zaten.

Bakımlarını yapın. Özellik olarak bayağı eski. Kasmalar normal ama ısınmadan kaynaklı olsa da olmasa da bakım yapmak bir nebze iyi gelebilir.

anladim peki bu tür kasmalarin onune gece bilirmiyim
Fanları yumuşak bir fırça (ne fırçası olduğu fark etmez yumuşak olsun yeter)ile temizleyebilirsin ama bu iş için bence tamirciye görürün derim. Ve termla macun yenileyin bunu kendiniz yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…