i3 M370 sisteme Linux kurulmalı mı?

Bende de M350 var ben Windows 10 Lite kurmayı düşünüyorum ama ablamın Windows 10 da işi olmasa kesinlikle Windows 7 Ultimate kurardım en azından daha performanslı ya da 8.1 Lite kurabilirsiniz.

Linux dağıtımlarının %99'u ücretsizdir.
Google hizmetlerini web üzerinden kullanabilirsiniz.
Çoğu dağıtım Windows'tan daha hafiftir, kodlama için idealdir ve tavsiye edilir.
Bahsettiğiniz oyunlarda herhangi bir sorun yaşamazsınız. Zaten Wine, Proton gibi api dönüştürücü araçlar mevcut. Yüklerseniz sadece bu oyunlar değil, genel olarak oyunların%80'inde sorun yaşamazsınız.
Photoshop, Premiere, MS Office gibi programların alternatifleri mevcut ve gayet iyiler.
Örnek: Photoshop için GIMP, Priemiere için Kdenlive veya Openshot, MS Office için Libre Office.
Dağıtım önerisi: MX Linux, Manjaro XFCE.

Spesifik programlariniz varsa Linux'a gelmeyin hocam. Linux'a Allah askina artik oyun oynayan veya spesifik program kullanan eleman gelmesin. Bilgisayari merak ediyorsan ve spesifik program veya oyun hayrani degilsen, yukle.

Spesifik programlariniz varsa Linux'a gelmeyin hocam. Linux'a Allah askina artik oyun oynayan veya spesifik program kullanan eleman gelmesin. Bilgisayari merak ediyorsan ve spesifik program veya oyun hayrani degilsen, yukle.
Oyun hayranı değilim sadece arada CS, Gta oynamak iyi geliyor. Spesifik program yok sadece montaj ile ilgileniyorum. Photshop falan da çok popüler, her bilgisayarın desteklemesi gereken bir şey olmaması ilginç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spesifik programlar konusunda size katılıyorum. Mesela Photoshop arayüzüne alıştıysanız GIMP değişik gelebilir. Ama oyunlar konusunda aynı fikirde değilim. Hergün api dönuştürücü araçlar daha da gelişiyor. Ayrıca son derece kullanıcı dostu dağıtımlar var. Daha fazla insanın Linux kullanması oyun geliştiricilerinin oyunlarını Linux'a da çıkartacağı anlamına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…