i3 sistem ile Valorant'ta kaç FPS alınır?

efeecan

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim daha tam belli değil. Masaüstü: 6 GB RAM, 750 TL anakart (şu an bilgisayarcıda) i3 Intel işlemcisi var. İçinde dahili ekran kartı bulunuyor, ekran kartı işlemcide mevcut, ayrı yok. Tahmini olarak kaç FPS alırım? CS:GO ve LoL için de söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin modelini tahmin mi ediyoruz? Sisteminizi tam olarak belirtin.

i3 kaçıncı nesil? Bu olmadan nasıl söyleyelim.

20 küsur FPS maksimum, CS GO aynı şekilde. LOL düşük ayarda akıcı oynayabilir.
İşlemci de büyük ihtimal 2. nesil i3.
6 GB RAM olduğuna göre DDR3 ve maksimum 4. nesil filan olur zaten. 6. 7. nesil sisteme de 6GB takmaz insan en az 8 olması lazım. 4. nesle bile çok ihtimal vermiyorum. Bakalım ne çıkacak.

Hiç verilmeyen sistem bilgisi ile çok iyi cevap bence.

Son düzenleme:
Tahmini olarak 30 FPS'de alabilirsin 230 FPS'de alabilirsin. Yani oyunu hangi ayarlarda oynayabileceğini ve hangi i3'ü kullandığını tahmini olarak göz önüne aldım. 6 GB RAM ve onboard grafik kartı ile Valorant'ta zaten stabil bir performans alamazsın. Kendiniz bilgisayardan anlamıyor olabilirsiniz ve burada sorarsınız bunu anlarım ancak insanların sistem özelliklerini sadece i3 ve 6 GB RAM, 750TL anakart diye sorarak sorunuza cevap bulabileceklerini beklemenizi anlamıyorum.
DDR3 olduğunu yani eski bir i3 olduğunu varsayalım. Elimizde bir i3 4160 işlemci olsun, normal bir anakart ve ASUS'un iGPU Boost özellikli anakartları arasında bile performans farkı olur.

İşlemci modelini niye yazmadın? i3 ama hangi i3 işlemci? @efeecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…