Hocam bana sorarsanız Windows 7 kurmak mantıksız desteği bitti çoğu oyunda desteklemiyor artık, Windows 8.1 halen daha kullanılabilir ancak güncel olmasını istiyorsanız benim önerim atlas 1803 kurmanız çok akıcı ve boşta bellek kullanımı %13
10 şubat itibarıyla güncelleme almıyor sanırsam. Bana öyle bir uyarı gelmişti. Onun dışında hiçbir şey olmadı. Valorant, LoL gibi oyunlar açılıyor. Windows 7 gibi yavaş yavaş kaybolur diye düşünüyorum. Hala vakit var
10 şubat itibarıyla güncelleme almıyor sanırsam. Bana öyle bir uyarı gelmişti. Onun dışında hiçbir şey olmadı. Valorant, LoL gibi oyunlar açılıyor. Windows 7 gibi yavaş yavaş kaybolur diye düşünüyorum. Hala vakit var
Fakat Windows 8 (8.1 değil) One drive Geforce Expirence (yanlış yazmış olabilirim) gibi programları açamıyordum. Sinir oldum. Windows 10 yapın diyip duruyordu.
Fakat Windows 8 (8.1 değil) OneDrive GeForce expirence (yanlış yazmış olabilirim) gibi programları açamıyordum. Sinir oldum. Windows 10 yapın deyip duruyordu.
Fakat Windows 8 (8.1 değil) OneDrive GeForce expirence (yanlış yazmış olabilirim) gibi programları açamıyordum. Sinir oldum. Windows 10 yapın deyip duruyordu