R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Şubat 2023 #41 erme dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Sistemde 4 GB RAM var SSD bile yok. Nasıl performans alsın Windows 10 kurarak?
erme dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Sistemde 4 GB RAM var SSD bile yok. Nasıl performans alsın Windows 10 kurarak?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.627 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Şubat 2023 #42 RivalsX dedi: Sistemde 4 GB RAM var SSD bile yok. Nasıl performans alsın Windows 10 kurarak? Genişletmek için tıkla... SSD olmadığını nasıl bilebilirdim? Ayrıca Windows 10 RAM tüketimi 8, 8.1 gibi sürümlerle yakın bir işletim sistemi.
RivalsX dedi: Sistemde 4 GB RAM var SSD bile yok. Nasıl performans alsın Windows 10 kurarak? Genişletmek için tıkla... SSD olmadığını nasıl bilebilirdim? Ayrıca Windows 10 RAM tüketimi 8, 8.1 gibi sürümlerle yakın bir işletim sistemi.
MiracEfe055 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #43 Galanderia dedi: Editlenmiş Windows sürümlerini tavsiye etmiyorum. Çok sorunlu ve hatası bol. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende kurduğumda birçok sorun yaşamıştım ve zaten orayada yazmışım bilgisayarı çökertecek kadar sorun çıkardı. Konuyu nasıl kapatabilirim veya nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim benmi yoksa moderatör ekibimi işaretliyor.
Galanderia dedi: Editlenmiş Windows sürümlerini tavsiye etmiyorum. Çok sorunlu ve hatası bol. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende kurduğumda birçok sorun yaşamıştım ve zaten orayada yazmışım bilgisayarı çökertecek kadar sorun çıkardı. Konuyu nasıl kapatabilirim veya nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim benmi yoksa moderatör ekibimi işaretliyor.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Şubat 2023 #44 erme dedi: SSD olmadığını nasıl bilebilirdim? Ayrıca Windows 10 RAM tüketimi 8, 8.1 gibi sürümlerle yakın bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yakın? Adam o sisteme Windows 10 kurup Chrome'da 2 3 sekme açsa zaten bilgisayar takılma seviyesine gelir RAM yetmediği için.
erme dedi: SSD olmadığını nasıl bilebilirdim? Ayrıca Windows 10 RAM tüketimi 8, 8.1 gibi sürümlerle yakın bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yakın? Adam o sisteme Windows 10 kurup Chrome'da 2 3 sekme açsa zaten bilgisayar takılma seviyesine gelir RAM yetmediği için.
MiracEfe055 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #45 RivalsX dedi: Nasıl yakın? Adam o sisteme Windows 10 kurup Chrome'da 2 3 sekme açsa zaten bilgisayar takılma seviyesine gelir RAM yetmediği için. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil kanka daha önce aynı anda 6-7 sekme kullandığım olmuştu gayet de hızlıydı Windows 10'da ama sonradan yavaş yavaş başladı takılmaya.
RivalsX dedi: Nasıl yakın? Adam o sisteme Windows 10 kurup Chrome'da 2 3 sekme açsa zaten bilgisayar takılma seviyesine gelir RAM yetmediği için. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil kanka daha önce aynı anda 6-7 sekme kullandığım olmuştu gayet de hızlıydı Windows 10'da ama sonradan yavaş yavaş başladı takılmaya.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #46 MiracEfe055 dedi: Haklısınız hocam bende kurduğumda birçok sorun yaşamıştım ve zaten orayada yazmışım bilgisayarı çökertecek kadar sorun çıkardı. Konuyu nasıl kapatabilirim veya nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim benmi yoksa moderatör ekibimi işaretliyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak düşündüğün yorumu raporlayıp çözüm olarak işaretleyebilirsin kanka.
MiracEfe055 dedi: Haklısınız hocam bende kurduğumda birçok sorun yaşamıştım ve zaten orayada yazmışım bilgisayarı çökertecek kadar sorun çıkardı. Konuyu nasıl kapatabilirim veya nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim benmi yoksa moderatör ekibimi işaretliyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak düşündüğün yorumu raporlayıp çözüm olarak işaretleyebilirsin kanka.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #47 Galanderia dedi: Çözüm olarak düşündüğün yorumu raporlayıp çözüm olarak işaretleyebilirsin kanka. Genişletmek için tıkla... Öneri konularında çözüm işaretlenmiyor diye biliyorum.
Galanderia dedi: Çözüm olarak düşündüğün yorumu raporlayıp çözüm olarak işaretleyebilirsin kanka. Genişletmek için tıkla... Öneri konularında çözüm işaretlenmiyor diye biliyorum.