T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 676 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 İşlemcim: İşletim sistemi: Windows 10 Pro. İşlemci: Intel Core i3. RAM: 4 GB. Ekran kartı: Intel (r) HD Graphics 4000. Paylaşılan bellek: 1792 MB. NVIDIA GeForce 820M. GTA 5 kaldırır mı arkadaşlar? Bir de GTA 4 kaldırır mı? İkisi arasında kararsız kaldım. Eğer GTA 5'i kaldırırsa yükleyeceğim.
İşlemcim: İşletim sistemi: Windows 10 Pro. İşlemci: Intel Core i3. RAM: 4 GB. Ekran kartı: Intel (r) HD Graphics 4000. Paylaşılan bellek: 1792 MB. NVIDIA GeForce 820M. GTA 5 kaldırır mı arkadaşlar? Bir de GTA 4 kaldırır mı? İkisi arasında kararsız kaldım. Eğer GTA 5'i kaldırırsa yükleyeceğim.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 9 Ocak 2023 #2 GTA 5 720p normal ayarlarda rahat oynatır. GTA 4 optimizasyonu pek iyi değil oynatmayabilir.
ssManby Femtopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 GTA V'i açabileceğini düşünüyorum ama çok bir FPS alamazsın.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 9 Ocak 2023 #4 ssManby dedi: GTA V'i açabileceğini düşünüyorum ama çok bir FPS alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ssManby dedi: GTA V'i açabileceğini düşünüyorum ama çok bir FPS alamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et