i3 vs i5 Oyun Performansı

İşlemciler oyunlara çok etki etmezler. Fakat i3 2 çekirdekli bir işlemci. Artık çoğu oyun 4 çekirdek istemeye başladı. O yüzden 4 çekirdekli işlemci tercih edilmeli. Bu arada videoda hangi i3 veya hangi i5 olduğu bahsedilmemiş.

İşlemciler oyunlara çok etki etmezler. Fakat i3 2 çekirdekli bir işlemci. Artık çoğu oyun 4 çekirdek istemeye başladı. O yüzden 4 çekirdekli işlemci tercih edilmeli. Bu arada videoda hangi i3 veya hangi i5 olduğu bahsedilmemiş.
Hocam bazı kişilerin yorumlarını görüyorum. Artık devir çok çekirdek devri, bu yüzden AMD tercih edilmeli diyorlar.

AMD işlemciler bana göre çöp. 4 çekirdek günümüz koşullarında yeterli. AMD çekirdeklerinin olayı biraz farklı. İntel çekirdeklerinin 1.5-2 katına denk geliyorlar. Örneğin bazı sistem gereksinimlerinde 6 çekirdekli AMD işlemci isterken 4 çekirdekli İntel işlemci isteyebilir.

AMD işlemciler bana göre çöp. 4 çekirdek günümüz koşullarında yeterli. AMD çekirdeklerinin olayı biraz farklı. İntel çekirdeklerinin 1.5-2 katına denk geliyorlar. Örneğin bazı sistem gereksinimlerinde 6 çekirdekli AMD işlemci isterken 4 çekirdekli İntel işlemci isteyebilir.
Ama geleceğe yönelik olarak iyi bir tercih de olmaz mı ? yanına bir de fan alıp.

Bunu ilk defa sizden duydum, performans olarak dediğiniz gibi olabilir ama markaya ayrı şart koyulmaz.

İ3'ler 2 gerçek 2 sanal çekirdektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı