Yeni nesil Ryzen'ı hangi anakart a takmasını bekliyorsunuz?Kesinlikle User Benchmark vs. sitelere güvenmeyiniz. Eskiden her yeni nesilde bir öncekinden iyi olurdu her zaman işlemciler. Yani tabii ki 3250 daha iyi fakat artık i5 3470 bile yetemiyor yeni nesle. Tavsiyem geçici olarak 3770 alın ya da para biriktirip yeni nesil Ryzen alın.
Ben yeni nesil Ryzen'dan bahsederken anakartıda içine almıştım. İşlemci yükseltmeyi biliyorsa AMD ve İntel'in uyumsuz olduğunu da biliyordur. En ufak zekası olan bile kavrar bunu.Yeni nesil Ryzen'ı hangi anakart a takmasını bekliyorsunuz?
Anakart değiştirmek demek tüm sistemi değiştirmek demek. Ve evet haklısınız en ufak zekası olan anlar bu dediklerimiziBen yeni nesil Ryzen'dan bahsederken anakartıda içine almıştım. İşlemci yükseltmeyi biliyorsa AMD ve İntel'in uyumsuz olduğunu da biliyordur. En ufak zekası olan bile kavrar bunu.
Yani 4. nesil intele geçmesini mi tavsiye edeyim? Çünkü yapacağı en mantıklı upgrade ile RAM direk DDR4 olacak.Anakart değiştirmek demek tüm sistemi değiştirmek demek. Ve evet haklısınız en ufak zekası olan anlar bu dediklerimizi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.