i32120 vs i3 3250

Hakan-46

Centipat
Merhaba dolstlar benim işlemcim i3 2120 i3 2350'ye geçmeyi düşünüyorum ama internetten baktığımda i3 2120 işlemcisi 3250'ye göre daha performanslı gözüküyor. i3 2120'nin üstü işlemci önerir misiniz? Bütce 250 TL.

Kesinlikle User Benchmark vs. sitelere güvenmeyiniz. Eskiden her yeni nesilde bir öncekinden iyi olurdu her zaman işlemciler. Yani tabii ki 3250 daha iyi fakat artık i5 3470 bile yetemiyor yeni nesle. Tavsiyem geçici olarak 3770 alın ya da para biriktirip yeni nesil Ryzen alın.

Kesinlikle User Benchmark vs. sitelere güvenmeyiniz. Eskiden her yeni nesilde bir öncekinden iyi olurdu her zaman işlemciler. Yani tabii ki 3250 daha iyi fakat artık i5 3470 bile yetemiyor yeni nesle. Tavsiyem geçici olarak 3770 alın ya da para biriktirip yeni nesil Ryzen alın.
Yeni nesil Ryzen'ı hangi anakart a takmasını bekliyorsunuz?

Ben yeni nesil Ryzen'dan bahsederken anakartıda içine almıştım. İşlemci yükseltmeyi biliyorsa AMD ve İntel'in uyumsuz olduğunu da biliyordur. En ufak zekası olan bile kavrar bunu.
Anakart değiştirmek demek tüm sistemi değiştirmek demek. Ve evet haklısınız en ufak zekası olan anlar bu dediklerimizi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı