5 554223 Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 9 16 Nisan 2023 #11 imblessuch dedi: Yapmadan önce de mi aynı sorunu yaşıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yaşıyordum
imblessuch dedi: Yapmadan önce de mi aynı sorunu yaşıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yaşıyordum
imblessuch Megapat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #12 Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi Steam'de? Belki de eksik bir dosyası veya bozuk bir dosyası vardır oyunun.
Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi Steam'de? Belki de eksik bir dosyası veya bozuk bir dosyası vardır oyunun.
5 554223 Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 9 16 Nisan 2023 #13 imblessuch dedi: Yapmadan önce de mi aynı sorunu yaşıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yaşıyordum imblessuch dedi: Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi Steam'de? Belki de eksik bir dosyası veya bozuk bir dosyası vardır oyunun. Genişletmek için tıkla... tamam teşekürler bakacağım iyi geceler
imblessuch dedi: Yapmadan önce de mi aynı sorunu yaşıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yaşıyordum imblessuch dedi: Hocam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi Steam'de? Belki de eksik bir dosyası veya bozuk bir dosyası vardır oyunun. Genişletmek için tıkla... tamam teşekürler bakacağım iyi geceler