5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 27 Ekim 2022 #11 Focal Fossa dedi: İşlemci o kadar da kötü değil. Valorant oynatacak güçte aslında. Yüksek performansa alıp deneyin. Bir de temizliğini termal bakımını yapın. Isınma kaynaklı da kasma yapabilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır temizlemidim temizlemem lazım mı?
Focal Fossa dedi: İşlemci o kadar da kötü değil. Valorant oynatacak güçte aslında. Yüksek performansa alıp deneyin. Bir de temizliğini termal bakımını yapın. Isınma kaynaklı da kasma yapabilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır temizlemidim temizlemem lazım mı?
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Ekim 2022 #12 1.5 yılda temizlik gerekir. Çok bilgili değilseniz kendiniz yapmayın ama.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #13 BuffyCookie dedi: "İşlemci daha önemli fakat gidip de en iyi işlemcinin yanına en kötü ekran kartı gibi bir olay yapmayın. Ekran kartına da ihtiyacınız var." Genişletmek için tıkla... Sorun driverlardaymış. Güncelledim ve şu an ortalama 80 FPS alıyorum akıcı bir şekilde oynatıyor yani.
BuffyCookie dedi: "İşlemci daha önemli fakat gidip de en iyi işlemcinin yanına en kötü ekran kartı gibi bir olay yapmayın. Ekran kartına da ihtiyacınız var." Genişletmek için tıkla... Sorun driverlardaymış. Güncelledim ve şu an ortalama 80 FPS alıyorum akıcı bir şekilde oynatıyor yani.