E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 21 Ekim 2020 #11 Core dedi: Yalnız bilgisayar 7000 TL'ye satılıyordu. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... 7000TL'ye satılması oyunlarda iyi olduğu manasına gelmiyor. Eğer amacın oyunsa o paraya değil Vega8 GTX 1650'li laptop alınır. Ben 5K gibi bir fiyat bekliyordum.
Core dedi: Yalnız bilgisayar 7000 TL'ye satılıyordu. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... 7000TL'ye satılması oyunlarda iyi olduğu manasına gelmiyor. Eğer amacın oyunsa o paraya değil Vega8 GTX 1650'li laptop alınır. Ben 5K gibi bir fiyat bekliyordum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Ekim 2020 #12 Core dedi: Evet bende gördüm, bazı oyunlar v-Sync ile hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... V-Sync oyunları hızlandırmaz, sadece FPS'i monitörün heartz değerine kadar sınır koyar. Bu da ekrandaki yırtılmaları önler.
Core dedi: Evet bende gördüm, bazı oyunlar v-Sync ile hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... V-Sync oyunları hızlandırmaz, sadece FPS'i monitörün heartz değerine kadar sınır koyar. Bu da ekrandaki yırtılmaları önler.